Kadınlar en çok hangi konularda konuşur?


Kadınların en çok konuştuğu 10 konu Kadınların en belirgin özelliklerinden birisi de bir konuyu en ince ayrıntısına, bitmek bilmeyen detayına kadar konuşmalarıdır.

1- ERKEKLER
Erkekler kadınlar için her yönüyle konuşulan bir konudur. Örneğin yakışıklı erkekler, zengin erkekler, karizmatik erkekler, kaslı erkekler, hangi erkek hangi kızı seviyomuş, hangi erkek kime laf atmış kadınların en vazgeçilmez konusudur. Giydiklerinden konuştuklarına, kaşlarından saçlarına kadar her türlü muhabbet konusuna dahildirler.

2- MAĞAZA İNDİRİMLERİ
Bu konu da kadınların vazgeçilmezlerinden biridir. Birbirlerini indirimli mağaza konusunda mutlaka uyarırlar ve kendilerinin indirimden aldıklarını gösterir ya da anlatırlar. Diğer arkadaşının da gidip alması bu fırsattan yararlanmasını isterler.

3- PARA
Eğer çalışıyorlarsa aldıkları maaş üzerinden ya da kimin ne kadar para kazandığı, giydiği elbise fiyatı, ne kadar paralarının olduğu, ne kadar para varsa o kadar mutluluk olduğu, bazen de paranın önemsizliği, sağlığın güzelliği vs.

4- CİNSELLİK
Eğer birbirlerine çok yakın arkadaşlarsa sevgilinin sevişme becerisi bile muhabbet konusu olabilir. Bir araya geldiklerinde neler yaptıkları, ilk önce hangisinin elini tuttuğu, öpüşüp öpüşmedikleri, neler söyledikleri vs. hepsini bir bir anlatabilirler.

5- ALIŞVERİŞ
Hiç şüphesiz kadınların en büyük hobileri alışveriş yapmaktır.Alırlar alırlar fakat hiçbir zaman giyecek bir şeyleri yoktur. Bunun için bol bol mağaza gezmeye, sonra da aldıklarının ve gördüklerinin muhabbetini yapmaya bayılırlar. Aldıkları her malzeme, eşya, bir diğer kadını fazlasıyla ilgilendirir. Aldıkları giysileri, nerden kaça ve kaç taksitle aldıklarını konuşurlar.

6- DİĞER KADINLAR
Muhabbet ortamında o an bulunmayan her kadın diğer kadın kapsamına girer ve mutlaka muhabbet konusu olurlar. Olumlu ya da olumsuz olarak hemen her yönleriyle eleştirilirler. Şu kız şununla çıkıyor, şu kızın sevgilisi çok çirkin ama çocuk zengin, suratsızın teki ama şansı var..

7- BAKIM ÜRÜNLERİ
Saç bakımı ve vücut bakımıyla ilgili ne kadar krem, bakım ürünleri, losyon, makyaj malzemeleri varsa en ince ayrıntısına kadar konuşurlar. Kendi makyaj malzemelerini, markalarını konuşup bitirmeden, diğer kızlardan kimin ne denli güzel makyaj yaptığı, kimin hiç makyaj yapmadığı, kimin abarttığı vs konuşulur. Kimin hangi parfümü kullandığı kesinlikle konuşulan sorulardan birisidir.

8- MAGAZİN
Hangi ünlü, kiminle, nerde, ne zaman, ne yapmış, tıpkı bir magazin programı havasında detaylı olarak aralarında konuşurlar ve bunu yapmayı severler, yorumlar, eleştiriler yaparlar. Kim hangi gün hangi magazin programını izliyor mutlaka bilirler

9- DİYET - KİLO MUHABBETLERİ
Kadınların gündemlerini meşgul eden bir diğer mevzu ise kilo muhabbetleridir. Ne yesem, ne yemezsem, haftada iki, üç, beş kilo verdiren diyetler, mucize reçeteler ilaçlar, rejim listesi önerileri vs.

10 - PASTA - YEMEK TARİFLERİ
Biri diğerinin önceki akşam ne yemek yediğini ve misafiri geldiğinde ona neler sunduğu konusunda, ilgili kişiden daha bilgilidir neredeyse. En basitinden bir makarnayı bile çok özenle, ince ince tarifini vererek birbirlerine anlatırlar. Bir yemeği hepsi ayrı çeşitlerde yapıyordur ve en güzel hali hangisi bunu da tartışırlar. Daha sonra dillerinde bir sonraki toplantı günü için yapılacak pastaların tarifleri dolanır.

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. Basından gecen komık seyler olabılır , küçüklük anıların ama komık olanları olabılır , gezdıgın yerlerı anlatabılrsın.,

    YanıtlaSil
Yorum Gönder