Survivor'da bu hafta elenen isim Bulut Özdemiroğlu (29 Mart 2017)


Survivor’ın 2017 sezonunda bu hafta gerçekleşmiş olan ve nefesleri kesen dokunulmazlık oyununda uzun süre sonra oyunlara dönen Sema Apak ile dengeler değişti. Oyunun galibi ise 3. Turda belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım aralarından iki ismi eleme potasına göndermek için konseye gitti.

Survivor’ın geçtiğimiz bölümünde gerçekleşmiş olan dokunulmazlık oyununun verdiği heyecan ada konseyi ile devam etti. Bu haftanın dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir mücadele yaşanırken, uzun zamandır bu oyunda yüzü gülmeyen Ünlüler takımı ellerinden geleni yaparken, Gönüllüler takımı da dokunulmazlık oyununda yakaladığı galibiyet serisini devam ettirmek için mücadele etti. Bir ay sonra sahalara geri dönen Sema Apak yarışmanın dengelerini değiştirirken, Gönüllüler takımında çıkan tartışma güne damgasını vurdu. Kendisine danışılmadığını belirten Berna, “Bana da sorun. Ben de bir yarışmacıyım…” diyerek Ogeday’a sitem etti. İkili arasında çıkan tartışmanın dozajı giderek artarken izleyenler meraklı bir şekilde olacakları izledi.

SURVIVOR’DA DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Survivor’da haftanın son dokunulmazlık oyununda iki takımda birleşme partisi öncesinde kimseye veda etmek istemediği için oldukça çekişmeli bir mücadele ortaya koydu. Gönüllüler takımı galibiyet serisini devam ettirmek isterken Ünlüler takımında Serhat Akın hastalık sebebiyle yarışmaya katılamadı. 1 Aylık sakatlığından geri dönen Sema Apak, yarışmaya damgasını vurdu. Uzun süre yarışmalara katılamadığı için ilk günkü gibi heyecanlı olduğunu söylenen Sema Apak ve Ünlüler Takımı rüzgâr gibi esti. Aralarında yaşanan tartışmadan dolayı da motivasyonlarını ve dikkatini kaybeden Gönüllüler takımının galibiyet serisi sona erdi ve Ünlüler takımı 3 hafta gibi uzun bir sürenin ardından dokunulmazlık oyununu kazanmayı başardı.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI

Haftalar sonra dokunulmazlık oyunun kazanan ünlüler Takımı, Gönüllüler takımını konseye göndermeyi başardı. Konseyde her zamanki gibi gerginlik ve heyecan hakimdi. Gönüllüler takımından adı en çok yazılan aday olan Erdi, ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi olan Tuğçe ise Berna’nın adını verdi. Böylece eski iki arkadaş haftanın ilk eleme adayları oldular.

GÖNÜLLÜLER 2 ELEME ADAYI DAHA BELİRLEDİ

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi daha çok yazılan Bulut haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

Gönüllüler takımında, bireysel sembol oyununu kazanan Volkan, haftanın son eleme adayı olarak Gökhan'ın adını söyledi.

SEMBOL OYUNUNUN GALİBİ KİM?

Survivor’da dokunulmazlık oyununun ardından bir diğer yarış olan sembol ödülü de oldukça heyecanlı geçti. Böylece bu yarışmayı kazanacak olan kişiler iki hafta önceden dokunulmazlık kazanacak ve birleşme partisine gidecek.
Sembol ödülü için mücadele eden erkek adayların hepsini yenmeyi başaran Furkan, Adem’in sahip olduğu tek can ile gösterdiği performans oyununa karşı da mücadele etti. Kadınlarda ise bireysel sembollerin başarılı isimlerinden olan Sema, sakatlığından dolayı sembol finalinde boy göstermedi. Ünlüler takımında kadın yarışmacılar birer birer elenmeye devam ederken Gönüllüler takımında iki kadın yarışmacı finale kalmayı başardı. Tuğçe ve Elif arasında geçen bu mücadelenin ardından Tuğçe galip gelen isim oldu. Böylece iki hafta önceden Tuğçe ve Furkan dokunulmazlığı elde ederek birleşme partisine gitmeyi garantilemiş oldu.

İLETİŞİM OYUNUNUN GALİBİ KİM?

Survivor’da oynanan iletişim ödüllerinin kıymeti paha biçilemez oynanan oyunda gönüllüler takımı yarışmacıları ailelerinden gelen mektupları okuma fırsatları yakaladı. 4 kişinin aday olduğu ve dokunulmazlık oyunlarında umduğunu bulamayan gönüllüler takımı iletişim ödülü ile moral buldu.

ELEME GECESİNDE VEDA EDEN İSİM

OyNanan dokunulmazlık oyunları sonrasında iki oyunu da kaybeden gönüllüler 4 eleme adayı çıkararak halk oylamasına gitti.Oyunları kaybetmelerinin ardından eleme adayları ise Survivor 28 Mart Salı günü için eleme adayları Erdi Ünver, Berna Keklikler, Bulut Özdemiroğlu ve Gökhan Gözükan.

Survivor eleme sonuçları bu gece açıklanırken sms oylarını en az alan isim Bulut Özdemiroğlu hayallerine veda etti.


Göz 6 yarışmasının finalistlerinden Bulut Özdemiroğlu, Eser West'in vedasının ardından Survivor'a dahil oldu. Bulut Özdemiroğlu'nun en büyük hayali bir Survivor ve şampiyon olmaktı.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)