Batman’de Joker’i isterim, Batman’i istemem


Kötü karakterleri canlandırmadaki başarısıyla tanınan Onur Saylak, “Batman’de Joker’i isterim, Batman’i istemem” dedi.

'Vatanım Sensin' dizisinde canlandırdığı kötü karakter Miralay Tevfik’le beğeni toplayan Onur Saylak, “Bir role iyi ya da kötü diye bakmıyorum ben. Ne düşünüyor ve niye böyle davranıyor, bunu yakaladığım an oynaması çok keyifli oluyor” dedi.

Saylak, Milliyet’ten Asu Maro’ya verdiği röportajda, “Tevfik’le eğleniyorum ben. O kadar çok gülüyoruz ki, bazen çekim duruyor. Çünkü adamın söyledikleri ve yaptıkları çok garip, bunun da eğlence tarafını aldığım için sanırım seyirci de ondan pek bir sevdi” şeklinde konuştu.

Bir önceki dizisi ‘Hatırla Gönül’de de kötü adamı canlandıran oyuncu, “Bu rolleri çalışması ve oynaması bir oyuncu için son derece keyifli. O yüzden de seviyorum. Mesela ‘Batman’de Joker’i isterim, Batman’i istemem” ifadesini kullandı.

Tuba Büyüküstün’le evliliğinden ikiz kız babası olan Saylak, baba olmanın kendisine disiplin ve sorumluluk getirdiğini söyleyerek, “Hayatında ilk kez karşılıksız sevginin ne demek olduğunu öğreniyorsun, bir insanın büyürken nelerle karşılaştığını fark ediyorsun ve ona rehberlik etmen gerekiyor. Erkek için hayattaki bütün bulutlar dağılıyor. ‘Varoluş nedenim buymuş’ diyorsun” yorumunu yaptı.

Diziler ve filmler için kolayca kilo alıp verebildiğini söyleyen oyuncu, rekorunun 40 günde 14 kilo vermek olduğunu söyleyerek şunları anlattı:

“Bir beslenme programı var, onu uyguluyorum, spor yapıyorum, hemen gidiyor. Sonra sıkılıyorum, film bitiyor, tekrar alıyorum.”

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)