CHP Beykoz Gençlik Örgütü'nden CHP yönetimine ağır eleştiriler


Referandumda şaibe tartışmalarına genel merkezin ‘cılız’ tepki vermesi nedeniyle ses yükselten CHP gençlik örgütlerine Beykoz da katıldı.

CHP Beykoz Gençlik Örgütü, yaptıkları açıklamada daha önce atağa geçen gençlik örgütlerinin yanında olduklarını belirterek, şu duyuruda bulundu: “Üyesi ve parçası olmaktan gurur duyduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi’nin yıllardır izlediği yanlış politikalarının karşısında duvar örmenin ve mücadele karşıtı duruşunu ortadan kaldırmanın bizlere düştüğünü çok iyi biliyoruz. Uzun yıllar kötü yönetilmiş ve ‘yüce halkımızın’ gözünde itibarı zedelenmiş olan partimizin yeniden kitlelerle kucaklaşmasını ve ülkemizi ‘muassır medeniyetlerler’ seviyesine yükseltmesini biz gençler sağlayacağız.”

Partiye ağır eleştiri

CHP’nin ötekileştirildiğini savunan gençlik örgütü, “Referandum süreci boyunca partimizin adını dahi kullanamamamız, bugün koltukları haybeye işgal etmiş olanlarla yakından alakalıdır, bunu da biliyoruz” dedi.

‘Dayatılmak istenen despotizmi’ kabul etmediklerini duyuran örgüt, yol haritalarını da şöyle aktardı: “Bugünden itibaren Beykoz Gençlik Kolları olarak; Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı altında gecesini gündüzüne katan, fedakarlık üzerine fedakarlık yapan yoldaşlarımızla birlikte tüm kongre ve kurultay süreçlerini takip edeceğiz. Bilimsel niteliği olmayan; adayların karşılıklı pazarlık ve kafa-kol ilişkisiyle belirlendiği, parti yöneticilerinin Genel Başkanların iki dudağına baktığı hiç bir kurultay ve kongreyi de tanımayacağımızı şimdiden belirtiyoruz.”

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)