CHP liderinin 'evet' çadırını ziyaretinin ayrıntıları



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te ‘Evet’ çadırını ziyaret etti. Çadırdaki bir yurttaş CHP lideri ayrılırken elini sıkarak, “Sizin için de ‘Evet’ diyoruz” dedi.


Kılıçdaroğlu, Gaziantep Üniversitesi Bulvarı’nda referandum için ‘Evet’ kampanyasını yürütenlerin bulunduğu çadırı ziyaret etti.

Çadırdakilere başarılar dileyerek, anayasa değişikliğiyle ilgili konuşan CHP lideri, kısa sohbetin ardından çadırdan ayrıldı.

Kılıçdaroğlu ayrılırken elini sıkan bir yurttaş, “Geldiğiniz için Allah razı olsun. Sizin için de ‘Evet’ diyoruz. İnşallah yüzde 68’le geliyoruz” dedikten sonra “Evet, evet, evet” diye bağırdı.


Gaziantep CHP Lideri Kılıçdaroğlu evet çadırını... paylaşan: dikencomtr

CHP lideri, daha sonra çevredeki yurttaşlarla sohbet edip bir kafeteryaya girerek tavla oynayan iki öğrenciye katıldı. Gaziantep Üniversite Gıda Mühendisliği öğrencisi Ayşegül Dardan’la tavla oynayan Kılıçdaroğlu, tek el oynanan oyunu kazandı.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin “Rakibiniz başbakan olsa nasıl olurdu?” sorusu üzerine, “Bir şey değişmez, yine aynı oynardım ve yine kazanırdım” dedi.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)