Erdoğan Kılıçdaroğlu'na: Elinde dosya varsa açıkla 16 Nisan’dan sonra işine yaramaz


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’un ‘kontrollü darbe’ olduğunu ve bununla ilgili ellerinde dosya bulunduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi: “İşi gücü yalan, elinde dosya varsa açıkla. 16 Nisan’dan sonra işine yaramaz.”

Televizyonların genel yayın yönetmenleriyle buluşan Kılıçdaroğlu, “AKP’de 120 ile 180 arasında ‘ByLock’çu var. Bu isimlerin listesi hükümette var. ‘ByLock’çu milletvekillerini neden koruyorsunuz? Bu isimlerin savcılıklara gönderilmesi lazım. Gizleniyorsa niye gizleniyor?” diye sormuştu.

Kılıçdaroğlu, kendisinde böyle bir liste olup olmadığına ilişkin soruyu ise yanıtsız bırakmış, 15 Temmuz darbe girişiminin ‘kontrollü’ olduğunu öne sürerek, “Elimizde bununla ilgili dosya var” demişti.

Rize’de konuşan cumhurbaşkanı, CHP liderine şöyle seslendi: “Elinde dosya varsa açıkla. 16 Nisan’dan sonra işine yaramaz. Şimdi açıkla.”

Kılıçdaroğlu için “İşi gücü yalan ama senin de mumun yatsıya kadar yanacak” diyen Erdoğan, sandığın CHP için ‘kabus’ olduğunu savundu.

Cumhurbaşkanı sözlerini şöyle bitirdi: “Kaçış yok, bu kabusu yaşayacaklar. Onların kabusu, benim milletin bayramıdır.”

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)