Eski CHP'li Başkan: Erdoğan'ın yanında olmalıyız


CHP kadın kolları eski genel başkanı Deniz Pınar Atılgan, CHP’nin ‘Atatürkçü çizgiden uzaklaştığını’ savunarak referandumda ‘Evet’ diyeceğini açıkladı.

 ‘Evet’ kampanyası yürüten Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Genel Başkanı Hasan Cengiz’i Ankara’da ziyaret eden Atılgan, Cengiz’in yurt genelindeki etkinliklerini ekibiyle birlikte destekleyeceklerini söyledi.

CHP’de 1970’li yıllardan beri siyaset yaptığını, 11 dönem parti meclisi üyeliğinde bulunduğunu anlatan Atılgan, “Cumhuriyet kadını olarak, ekibim ile birlikte yeni anayasaya ‘Evet’ diyeceğiz” dedi.

CHP’nin ‘Atatürkçü çizgiden uzaklaştığını’ öne süren Atılgan, şöyle devam etti: “Atatürk, iç ve dış tehditlerin olduğu bir dönemde halkımızı örgütledi ve işgalci kuvvetlerle mücadele etti. Böyle bir dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmalıyız ve desteklerimizi esirgememeliyiz.”

‘Bu süreçten sonra milli iradeden yana olacağını’ söyleyen Atılgan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a da görüşlerini aktardığını kaydetti.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)