İşkenceci kızlara 46 yıl hapis şoku!


Trabzon’da sosyal medyada randevulaşıp husumetli oldukları genç kızları evlerine çağırıp işkence yapan 3 üniversite öğrencisi için savcılık 46 yıla kadar hapis ve tutuklama talep etti.

Trabzon'da iki ay önce eski sevgili yüzünden tartıştıkları Kübra T. ve Esra K.'yı eve çağırıp elektro şok, biber gazı ve copla etkisiz hale getirip işkence yapan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencileri Mihriban Y., Selin Hasibe H. ve Nurçin Ç. hakkında 46'şar yıla kadar hapis cezası istendi. Soruşturmayı tamamlayan savcılık iddianamede öğrencilerin suçun ağırlığı ve kaçma ihtimallerine karşın tutuklanmalarını da talep etti. İddianamede, eve girer girmez şüphelilerin biber gazıyla saldırarak elektro şok ve copla Kübra T. ve Esra K.'nın darp ettiği Gülbahar B.'nin ise ayrı odada tutulduğu anlatıldı.

MAĞDUR SAYISI KADAR...

Mihriban Y., Selin Hasibe H. ve Nurçin Ç. hakkında, "birden fazla kişi tarafından kişiyi silahla hürriyetinden yoksun kılma (Mağdur sayısınca 3 kez), hakaret ve tehdit' suçlarından 12 yıl 9 aydan 46 yıla kadar, Esra K. ve Kübra T. hakkında ise 'hakaret ve tehdit' suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istendi.(Sabah)randevulaştıkları kızlara işkence eden 3 öğrenciye 46 yıl hapis şok!

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)