MHP ‘Evet’ için çalışmıyor eleştirilerine yanıt verdi


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referanduma bir hafta kala “MHP ‘Evet’ için çalışmıyor” eleştirilerine bir kez daha yanıt verdi: “MHP Anadolu’nun bağrında, halen anlamıyor musun?”

Yenikapı’da düzenlediği İstanbul mitinginde konuşan Bahçeli, yurttaşlara “İstanbul’a soruyorum öyle bir cevap veriniz ki sesiniz Bizans’ı zelzele gibi sallayan ecdadımızın duruşu olsun” sözleriyle seslendi.

‘Evet’ diyenlerin ‘zaafa sur çektiğini’, ‘zayıf düşmüş milli bünyeye şuur kattığını’ ve ‘bir adım önde olduğunu’ öne süren Bahçeli, “‘Evet’ demek birim, iriyim, diriyim demektir” dedi.

‘MHP, Anadolu’nun bağrında’

Bahçeli, “MHP ‘Evet’ için çalışmıyor” eleştirilerine bir kez daha yanıt verme ihtiyacı duydu.

MHP lideri, daha önce “Garibin yaptığı ancak bu kadar, garip ne yapsın?” demişti.

Bugünkü mitinge yeniden konuyu gündeme getiren Bahçeli, şunları söyledi: “‘MHP nerede’ diye soran bazı aymazlar da görülüyor. ‘MHP ne yapıyor’ diye soruşturan bazı ahlaksızlar görülüyor. Ekranlardan zehir gibi hezeyan saçıyorlar. Bre hayasızlar, bre hayırsızlar! MHP milletiyle iç içe meydanlarda, salonlarda, Anadolu’nun bağrında, halen anlamıyor musun?”

Bahçeli’nin mitinginde görülmeyen coşku partinin Twitter adresinde vardı.

MHP, mitingi ‘Hay maşallah İstanbul kararını çoktan vermiş… İstanbul ‘Evet’ diyor…’ ve ‘İstanbul, ‘Evet’ diye inliyor… Ülkemiz için olan yeminimizi vazgeçilmez kılıyor…’ sözleriyle takipçilerine duyurdu.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)