Ömer Alp Can yazdı: 'Ankara'dan amcam gelmiş, evde bir bayram havası...'



Amcam işportada EVET kravatına 50 kağıt bayılmıştı... Ardından hemen ayılıp mitinge koştu! Girişte verilen EVET rozetlerini görülebilir her yerine yapıştırdı. Artık onu gören bir hayırcının ondan etkilenip kararını değiştirmesi an meselesiydi... Bu da onun evet camiasına "Yarım elma gönül alma" tarzında bir katkısıydı... Hem de bir mümin olarak hayırcı bir mümini ahirette yanmaktan kurtarıyordu! Ve fakat ataistler,satanistler ve kedi kesenler için ise başka formüller geliştirmeliydi!

Mitingde ön saflarda yer tutup üç-beş saat bekledi... Bir o kadar da miting sürdü! Dakka başı alkışlamaktan elleri şişmişti. Ayakta durmaktan siyatikleri azdı. Tansiyonu yükseldi, şekeri düştü... Bir de sonunda şarkı söylettiler amcama! Her şeye rağmen mitingde dağıtılan ekmek arası tavuk dönerleri kapmış, hem yemiş hem de şekilde görüldüğü üzere birkaç tane eve götürmek için cebe indirmişti... Biliyor musunuz? Belki inanmakta zorluk çekeceksiniz ama yanına bardak ayran bile vermişlerdi... Bakınız çok enteresan, o da bin odalı sarayın altın varaklı koltuğunda oturup altın kaplama bardaktan ayran içiyor! "Biz sizin için varız, biz size sevdalıyız be..." diye de boşuna demiyor!

Yok artık; mitingde iskender mi vereceklerdi? Yoksa hünkâr beğendi mi? Allah aşkına kuzu çevirme mi dediniz acaba? Külbastı dedi birisi... Mumbar dolması deyip durmayın ordan!

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)