2018'de çıkacak BMW M8 serisinin Coupe modeli görüntülendi


2018 yılı itibariyle üç yıl boyunca kademeli olarak farklı versiyonlarla üretimi gerçekleştirilecek olan BMW M8 serisi için ilk ipucu niteliğindeki görsel Coupe modelinden geldi.

Şimdiye dek Coupe ve Convertible versiyonlarının kamuflajlı haliyle görselleri sızdırılan BMW M8 serisi için zaman yaklaşıyor. 1988 ile 1999 yıllarında üretimi gerçekleştirilen tepe binek otomobil modellerini tekrardan gün yüzüne çıkaracak olan BMW, önümüzdeki yıl üretimini gerçekleştireceği BMW M8 serisi için küçükte olsa bir ipucu paylaştı.

26 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak etkinlikle tanıtılması beklenen BMW M8'in paylaşılan görseli Coupe versiyonu üzerinden geldi. BMW markasının önümüzdeki yıl ilk önce Coupe versiyonunu geliştirip satışa sunulacağı belirtiliyor.

BMW tarafından paylaşılan görselde yan profil ışıklandırma çizgileri dikkat çekerken şirketin CEO'su Harald Krüger BMW M8 Coupe lüks ve spor aracın kombinasyonu ile üretilen özel parçalardan oluşan bir model olarak kullanıcıya sunulacağını belirtti. Coupe serisinin sınıfında liderlik için oldukça iddialı olduğunu sözlerine ekleyen yönetici gelecek yıl satışa sunulacak BMW M8 Coupe için oldukça iddialı olduklarını gösterdi.

BMW M8 Coupe serisinin 150 - 165 bin euro arasında bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor. 2018 yılını takip eden yıllarda sırasıyla Convertible ve ardından M8'in satışa sunulması bekleniyor.




Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)