Cübbeli Ahmet Hoca: Atatürk'ün annesine hakaret CIA projesi


Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Mustafa Kemal Atatürk’ün annesine hakaret edenleri eleştirdi. Bu hakaretlerle vatandaşı tahrik etmek istediklerini söyleyen Cübbeli, “Bu da CIA’in oyunu” ifadelerini kullandı. Cübbeli, Atatürk’ün annesine hakaret edenlere kaynaklık eden Rıza Nur’un için de “gavurun önde gideni” ifadelerini kullandı. Cübbeli Ahmet, "Atatürk'ün annesine sövdürüyorlar, hakaret ettiriyorlar. Hiç olacak iş midir yani?" diye sordu.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Mustafa Kemal Atatürk’ün annesine hakaret edenleri eleştirdi. Bu hakaretlerle vatandaşı tahrik etmek istediklerini söyleyen Cübbeli, “Bu da CIA’in oyunu” ifadelerini kullandı. Cübbeli, Atatürk’ün annesine hakaret edenlere kaynaklık eden Rıza Nur’un için de “gavurun önde gideni” ifadelerini kullandı.

"MİLLET BİRBİRİNE GİRSİN İSTİYORLAR"

Cübbeli Ahmet şöyle konuştu: "Tehlikeler geçmedi, oyunlar devam ediyor. Projeler var görüyorsunuz. İşte başlattılar birisini kaldırıyorlar, Atatürk'ün annesine sövdürüyorlar, hakaret ettiriyorlar. Hiç olacak iş midir yani? Kadının namuslu bir kadın olduğu, hakkında kitaplarda ibadetli olduğu... Sen şimdi ölmüş gitmiş kadının iffeti hakkında İslam'a göre asla caiz olmayan bir şey, bir iftira. Şimdi bunlar ne? Bu da CIA oyunu. Öbür tarafı tahrik edecekler, zaten işi sokaklara taşımak istediler referandumdan sonra. İlle istiyorlar ki şu anda Kemalistler, yok efendim Atatürk düşmanları şeklinde memlekette bir bölünme olsun, millet birbirine girsin."

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)