Kadınların cinsel ilişki sırasında yaptığı hatalar


Cinsel yaşamın her iki taraf içinde tatmin edici etkisi olması gerekiyor. Aslına bakarsanız ilişki sırasında bütün ipler kadının elinde ve her şey kadında bitiyor. Peki, cinsel ilişki sırasında yapmış olduğunuz bir takım hataların karşı cinsi kötü yönde etkilediğini biliyor muydunuz? İşte cinsel ilişkide kadınların yaptıkları hatalar…

Partnerin tatmin olmasını sağlamak

Cinsel ilişki sırasında kadınların yaptığı en büyük hatalardan birisi partnerlerinin tatmin olmasını sağlamaktır. Tabii ki partnerinizin tatmin olması da önemlidir ancak ilk olarak kendi zevklerinizi ön plana çıkartmaya çalışmalısınız.Vücudunuzdaki erojen bölgelerin keşfedilmesini beklemektense bunları partnerinize söylemek seksi ikiniz açısından da çok daha keyifli hale getirecektir. Böyle davrandığınızda hem kendiniz hemde partnerinizi mutlu etmiş olursunuz.

Karanlıkta sevişmek

Yapılan anket sonuçlarına göre çoğu kadın yeterli özgüvene sahip olmadığından sevişirken kendini saklamak istiyor.  Fazla kilolarınızdan, yüzünüzdeki izlerden veya kaçlarınızdaki çatlaklardan utanmaktan vazgeçin. Erkekler cinsel ilişki sırasında bunları görmezler.Her zaman özgüvenli olun ve vücudunuzdaki kusurlarla sevişmenin hazzını keşfedin.

Ses çıkarmaktan ve konuşmaktan korkmak

Cinsel ilişki sırasında kirli konuşmalardan ve ses çıkarmaktan kaçınmayın. Sizin ayıp olarak düşündüğünüz şeyler partnerinizin hazzını kat ve kat arttıracaktır. Partnerinizin yapmasını istediğiniz şeyi hiç çekinmeden söylemeyi tercih edin. Biri duyar, partnerim beni garipser gibi yanılgılara düşmeyin.

Fantezi dünyanızın kapılarını açın

Hemen hemen her kadının aklında partnerine söylemekten çekindiği fanteziler vardır. Yoksa bile mümkün olduğunda seks hayatınızı renklendirmeye çalışın.Partnerinizin fantezileri komik ve ilginç gelse bile onları küçümsemeyin.  Yeniliklere açık olun ve zevk alacağınız seks pozisyonlarını denemeye çalışın.



Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)