Bülent Ersoy'u Hindistan’da Buda sanıp ayağına kapandılar


Bülent Ersoy, son olarak Katmandu'da Buda kılığına girdi. Tapınakta bulunan Hint yerlileri, budistlere özgü kıyafetler giyip özel Buda makyajı yaptıran sanatçının ayaklarına kapandı. Kurgu görüntüler gün boyunca sosyal medyada tiye alındı.

Sansasyonel açıklamaları ve polemikleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Bülent Ersoy, ‘Buda’ oldu!

Özel bir TV kanalında ekrana gelen ve Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy’un kamera karşısına geçtiği gezi programı, olağanüstü PR çalışmalarına karşın reytinglerde dibe vurmaktan kurtulamasa da programda yer alan figürlerin “Yok artık” dedirten çabalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.


Programın lokomotifi konumundaki Ersoy, her bölümde kurgusal görüntüleri ve Banu Alkan’la tartışmalarıyla magazin basınına malzeme vermeye devam ediyor.

GELENEKSEL KIYAFETLERLE ŞOV

Ekip son olarak Katmandu’da Buda’nın evini ziyarete giderken Ersoy, Alkan, Soyman ve Esmersoy, çekimler sırasında ‘sari’ adı verilen geleneksel kıyafetler giydiler. Güneydoğu Asya'nın en büyük budist tapınağı olan, altın kubbeli Boudhanath Tapınağı’nı da ziyaret eden ünlü isimler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Tapınağa girerken kendine özgü tarzıyla “Bismillahirrahmanirrahim” diyen Ersoy, kıyafetinin yanı sıra yaptırdığı özel makyajıyla da Hintlilerin büyük ilgisini çekti. Ersoy’a yerli halk ilgi gösterirken bazı kişilerin Ersoy’un ayaklarına kapandığı sırada çekilen görüntüleri basına servis edildi. Ersoy’un ayaklarına kapanan Hint yerlilerine Türkçe olarak “Kalkın evladım, ben Buda falan değilim” diye bağırdığı iddia edildi.





Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)