#İphone 8 fark atacak!



Yüz tanıma iPhone 8"in en önemli özelliği!

Bloomberg"in raporuna göre, iPhone 8 birçok yenilikle birlikte geliyor. Ancak bunlar aslında ilk defa Apple"ın kullandığı şeyler değil. Ona göre Apple, daha önce Android cihazlarda kullanılan özelliklerin en gelişmiş halini iPhone 8"de kullanacak.

3D yüz tanıma dışındaki çerçevesiz OLED ekran, kablosuz şarj, sanal ana ekran tuşu, uyandırmak için ekrana dokunma gibi özellikler daha önce birçok Android telefonda kullanıldı. Rapora göre, iPhone 8"deki sanal ana ekran tuşu pek çok Android cihazında bulunan mevcut uygulama ile karşılaştırıldığında işlevsellikte bir adım önde olacak.

Ayrıca, arka taraftaki yeniden yapılandırılmış dikey olarak yerleştirilen çift kamera ayarı, AR uygulamalarının daha iyi çalışmasına izin verecek. iPhone 8"deki 3D yüz tanıma özelliği cihazın kilidini açmak dışında Apple Pay işlemlerini doğrulamak için de kullanılacak.

3D yüz sensörü, bir kullanıcının yüzünü tanıyabiliyor ve kilidi yalnızca birkaç yüz milisaniye içinde açabiliyor.

Diğer birçok Android telefonlarda bulunan yüz tanıma özelliği düşük ışıklı ortamlarda düzgün çalışmıyor. Apple bu sorunu, yüzü karanlıkta bile eşleyebilen kızıl ötesi algılayıcılar ile aşacak.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)