Kadınlar için ayakta işeme aparatı icat edildi



Koşun kızlar! Dışarıda rahat rahat çişimizi yapabilelim diye ayakta işeme aparatı icat edildi.

Bu dünyada hala kadınları düşünen birileri var :) İşte o birileri bizler için ayakta işeme aparatını ortaya koymuş. Aslında kulağa hiç de fena gelmiyor!

Kadınların en büyük problerimden biri dışarıdayken sık sık tuvalete gitmek ve bu ihityacı ne yazı ki yerine getirememek... Üstelik gittiğimiz tuvalet en son 20 gün önce temizlenmiş gibi duruyorsa vay halimize! Saatlerce tutmaya kalkıştığımız çiş bizi deli eder ve en sonunda "hayatıma hoş geldin sistit!" deriz…


Sık sık tuvalete gitmek, tuvalet öncesi klozeti peçeteyla temizlemek, ayaklarımızla klozet kapağına basarak işemeye çalışmak derdinin üstüne çok güzel bir ürünle karşılaştık (kafamızda hala soru işaretleri yok değil tabii). Kadınların problemini kendine dert bilmiş olacak ki böyle bir aparatı hayata geçirdi sayın üretici :)

Tıbbi silikondan üretilen işeme aparatı, sızdırma yapmayacak şekilde tasarlanmış. Geniş ağız kısmı vücuda bastırıldıktan sonra işemeye başlanıyor. Bu mucizevi buluş klozete oturmadan, pisliğe bulaşmadan işeme eylemini sonlandırıyor. Dışarı çıkarken çantanıza atabileceğiniz aparat gördüğünüz gibi son derece iş bitirici.

Restoran, eğlence merkezleri, konser alanları, AVM’lerde işe yarayacak bu yöntem oturma problemi çekenleri de rahatlatıyor. Bacağınızda ya da kalçanızda problem var ve bu durum oturmanıza engelse işeme aparatı hemen temin edin. İşiniz gerçekten de çok kolaylaşacak.

Yukarıda kafamızdaki soru işaretlerinden bahsetmiştik. Biraz açalım o işaretleri: Her şey iyi hoş, fakat hijyen kısmı yine de bizim aklımızı kurtacılıyor. İşedikten sonra yıka, yıkadıktan sonra kurula, kuruladıktan sonra sar ve çantaya at! Bu işlem sizce de biraz uzun değil mi?

Her seferinde yıkamak gerekecek bu aleti, ama ya tuvaletini yaptığın yerde su yoksa? Gel de sinirlenme…

İşeme aparatlarının fiyatları son derece uygun. Birçok internet sitesinde sipariş vermek mümkün. Bence denemekte fayda var.

Yorum Gönder

1Yorumlar
Yorum Gönder