Survivor Adem gönlünü skandallar kraliçesine kaptırdı

Adı en son Survivor Tuğçe Melis Demir ile anılan Adem, şimdi de Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Gözde Deniz ile görüldü. İkilinin samimi görüntüleri herkesi şaşırttı.

TV8'de ekrana gelen Survivor 2017 yarışmacılarından Adem Kılıççı'nın adı geçen hafta Tuğçe Melis Demir ile anılıyordu. Adem Kılıççı'nın şimdi de Kısmetse Olur'un skandallar kraliçesi gelin adaylarından biri olan Gözde Deniz ile samimi fotoğrafları ortaya çıktı

ADEM SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU

Adem Kılıççı'nın adada takım arkadaşı Sabriye ile yakınlık kurması, ikili arasında aşk dedikodularının çıkmasına neden olmuştu. Yine Survivor'da Sabriye, Adem'i Berna'dan sık sık kıskanıyor, "Berna mı daha güzel ben mi?" sözleriyle Adem'i sıkıştırıyordu. Adem yarışma sonrası verdiği röportajda, Sabriye ile sadece arkadaş olduklarını bir kez daha dile getirmişti. Adem'in Survivor Tuğçe Melis Demir ile görüntüleri çıkınca aşk yaşadığı iddia edilmişti meğerse Kısmetse Olur'un Gözde Deniz ile aşk yaşıyormuş.

GÖZDE DENİZ KİMDİR?

20 yaşında olan Gözde Deniz lise mezunu. Gözde Deniz İstanbul'da yaşıyor. Gri göz lensi kullanan Gözde, 1.70 boyunda. Kısmetse Olur gelinler evine dahil olan Gözde Deniz güzelliği ile dikkat çekti. Gözde Deniz başkası ile ilişkisi olan erkeklerle ilgilenmediğini söylese de Adnan'ı gözüne kestirdi. Gözde Deniz Kısmetse Olur evine ilk girdiği gün damat adaylarından hayli ilgi gördü. O da bu ilgiden hayli memnundu. Ancak günler ilerledikçe gördüğü ilgi azaldı.Yarışmanın ilerleyen günlerinde de elendi.

İşte Adem ve Gözde'nin o fotoğrafları:


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)