"Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) – Kuvayı İnzibatiye (Anzavur Ahmet çetesi) ile benzeştirilebilir”

Sayı:2018/008
Konu: “Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) – Kuvayı İnzibatiyedir”                                                                        30 Ocak2018   
Kod: 32.011.159
BASIN AÇIKLAMASI
"Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) – Kuvayı İnzibatiye (Anzavur Ahmet çetesi) ile benzeştirilebilir”
"Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) terör örgütü değil, kendi vatanlarını savunan içinde her meşrepten her inançtan etnik kökenden bulunan insanın bulunduğu milli yapıdır. Tıpkı Kuvayı Milliye güçleri gibi sivil bir oluşumdur"  diyenlere yanıtımızdır.
Türk ulusuna uygulatılmaya çalışılan emperyalist bir işgal planına karşı yerel direnişin ve bölgesel milis (halk) birliklerinin ilk kıvılcımı olan Kuvayı Milliye vatan ve namus savunmasının adıdır.
 “El Nusra” artığı, dış güçlerin maşası, kendi vatanına, kendi ordusuna karşı savaşan "Özgür Suriye Ordusu (ÖSO)” ile Kuvayı Milliye'yi benzeştirmek tümüyle Kurtuluş ve kuruluşumuza, ulusumuza yapılmış itibarsızlaştırma ve hakarettir.
"Özgür Suriye Ordusu (ÖSO)'na, Türk kurtuluş savaşında bir benzeştirme yapılacaksa; Türk ulusu yokluk ve yoksulluk içinde, vatan, namus ve bağımsızlık mücadelesi vermeye çalışırken, İstanbul Hükümeti ve Padişah Vahdettin tarafından, İngiltere’nin desteği ile kurulmuş,  bir Hıyanet ve yıkım Ordusu olan Kuvayı İnzibatiye (Anzavur Ahmet çetesi) ile benzeştirilebilir.
Halkımızın bilgisine sunulur.

  
 YÖNETİM KURULU ADINA:                                            Mahmut ÖZYÜREK
ULUSAL EĞİTİM DERNEĞİ
ISPARTA ŞUBE BAŞKANI


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)