Sözcü Haber facebook sayfamız yeniden açıldı


Yeni umutlar, yeni heyecanlar,

Merhaba sayın Sözcü Haber takipçileri,

Sözcü Haber 2010 yılından bu yana sürdürmüş olduğu doğru, dürüst habercilik anlayışını her durum ve koşulda sürdürmeyi başarmış bir sitedir. Türkiye'de internet haberciliğine katkımız bir çok gazete ve dergiden önce başlamıştır. Bu süre içerinde sürekli gelişme ve daha büyük topluluklara sesimizi duyurma amacımız oldu.

Sitemizin kuruluşundaki asıl amaç ise Türkiye'nin kuruluş değerlerine, Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünce ve ilkelerine sahip çıkmak, yeni nesillere aktarmak oldu.

Yaşadığımız bu süreç içerisinde birçok engellemeye, şikayete, tehdide, bizi sindirmeye çalışanlara göğüs gerdik. Sitemizin yayın engellemesi, sosyal medya hesaplarımızın kapatılması, haberlerimize gelen engellemeler gibi badireler atlattık.

Evet bir umut ve kurtuluş yolunu tekrar beklemeye başladık, evet verilen mücadelelerin boşa çıktığı durumları gördük, evet destek alamadık, evet korku dağları yükseldi bir bir lakin Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini asla unutmadık.

Bugün yeni umutların tohumları yeşerdi. Beklenen aydınlık geleceğin heyecanı sardı içimizi. Yıllardır mücadelesini verdiğimiz cahil ve yobaz düşünceleri yok edebilmenin heyecanı sarmışken, bu umuda dört kolla sarılmalıyız.

Yayınlarımız devam edecek. 

Yeni açılan Sözcü Haber Facebook sayfamız hayırlı uğurlu olsun. 

Destekleriniz ve arkadaşlarınızı davetiniz için teşekkür ederiz.


SAYFAYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)