11 Haziran 2018 günü Survivor’dan elenen isim Mustafa Kemal Kurt oldu


Survivor’dan elenen isim ünlüler takımının 3 eleme adayının arasında yapılan oylamanın sonuçlarının açıklanmasının ardından ortaya çıkacak. Dokunulmazlık oyunlarında yaşanan kayıplar sonrasında konseyde elenmesini istedikleri isimleri belirleyen ünlüler bu akşam bir veda konseyi daha yaşayacak. Peki, 11 Haziran 2018 günü Mustafa Kemal, Turabi ve Merve üçlüsünden Survivor’dan elenen yarışmacı kim olacak?

“Survivor kim elendi?” sorusu için geri sayım devam ederken Acun Ilıcalı veda konseyinde bir kötü haber daha verecek. Bu hafta iki elemenin yapılacağını öğrenen yarışmacılar ise büyük şaşkınlık yaşayacak. Ünlüler takımı yarışmacılarından eleme adayı olarak gösterilen Mustafa, Turabi ve Merve üçlüsünden Survivor’a veda eden isim canlı yayınla aynı anda içeriğimizde olacak.

SURVİVOR 11 HAZİRAN ELEME ADAYLARI KİMLER?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını da kaybeden ünlüler takımı arasında yapılan ada konseyinde Merve, en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyunları ve eleme konseylerinin ardından, ünlüler takımından Mustafa Kemal Kurt, Turabi Çamkıran ve Merve Aydın eleme potasına çıktı. Bu üç isimden biri 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde adaya veda edecek.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAYBETTİ?

Geçtiğimiz hafta kaybedilen oyunları unutmak isteyen ünlüler takımı bu haftaya da kötü başladı. Peş peşe yaşanan kayıplara “Dur” diyemeyen ünlüler yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybetti. Karşı takımdan bir eleme adayı çıkarabilmek için son şansları olan ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler bir kez daha konseye giderek programdan elenmesini istedikleri yarışmacıların isimlerini belirledi.

SURVİVOR TURABİ KİMDİR?

Turabi Çamkıran Survivor yarışmasının Türkiye ayağında 2 kez şampiyon olan tek isim olarak bulunuyor. 1988 doğumlu olan Turabi, hırslı yapısı nedeniyle Sahra ve diğerleri ile sık sık tartışma yaşamış kendisine taktığı "Turbo Turabi" lakabı ile hafızalara kazınmıştı. Kendine has üslubu ve üretkenliği programın takipçileri tarafından ilgi görmesine neden olan Turabi, kendisinin ikinci sezonunda dostluk kurduğu Hilmi Cem ile ilk 3'e kalmış ve ipi göğüsleyen isim olmuştu.

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Kurt, profesyonel Rugby oyuncusudur. Aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusu olan Mustafa Kemal, Rugby'nin yanı sıra Crossfit sporuyla da ilgileniyor. Crossfit alanında uluslararası müsabakalarda yer alan Kurt, Survivor 2018’de performanslarını sergilemeye devam edecek.

SURVİVOR MERVE AYDIN KİMDİR?

1980 İstanbul doğumlu olan Merve Aydın, Milli atlet olarak Türkiye'yi birçok yarışmada temsil etmiş 2008 ve 2013 yıllarında gümüş madalyonun sahibi olmuştur. Londra'da gerçekleştirilen 2012 Yaz Olimpiyatları'nda sakatlanmasına rağmen yarışı tamamlamak istemesi tüm stat tarafından alkışlanmasında dünya spor basınının gündemi olmasına neden olmuştu. Survivor'da 1 üçüncülüğü ve 1 ikinciliği olan Aydın, yeni sezonun da iddialı isimleri arasında yer alıyor.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)