7 kişilik aile ‘yoksulluktan’ intihar etti


7 kişilik bir aile evlerinde asılmış olarak bulundu. Olayın toplu intihar olduğundan şüphelenildiğini açıklayan polis, ailenin mali durumunun kötülüğünden bahsettikleri intihar notları bulduklarını söyledi.

Hindistan’ın doğusundaki Jharkhand eyaletinin başkenti Ranchi’de polis evlerinde asılmış olarak bulunanların aynı aileden iki kadın, 3 erkek ve 2 çocuktan oluştuğunu belirtti.

Ranchi polisi eve dışarıdan zorla girildiğine ya da bir yabancının varlığına ilişkin herhangi bir kanıt bulunmadığını ayrıca bulunan el yazması intihar notlarında ailenin yaşadıkları rahatsızlıklardan ve mali zorluklardan bahsettiklerini duyurdu.

Yerel polis yetkilisi Aniş Gupta “Yapılan ön soruşturma intiharı işaret ediyor. Ailenin mali durumu konusunda intihar notları bulduk” diye konuştu.

Gupta “Görünüşe göre bir evli olan iki yetişkin erkek kardeş kendi yaşamlarını sonlandırmadan önce diğerlerinin intiharına yardım etmiş” ifadelerini kullandı.

Bu ay başında başkent Yeni Delhi’de 11 kişilik bir aile evlerinde ölü olarak bulunmuştu.

Cesetlerin bulunmasının ardından soruşturmacılar evde ‘toplu intiharla alakalı spiritüel ve mistik uygulamalar hakkında bazı notların’ bulunduğunu da aktarmıştı.


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)