Finansbank’a "en iyi çağrı merkezi" ödülü

Finansbank, IMI Conferences tarafından bu yıl 6. kez gerçekleştirilen "İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri" kapsamında birincilik ödülüne layık görüldü.

Finansbank’tan yapılan açıklamada, yarışmada çağrı merkezlerinin "strateji ve liderlik", "süreç yönetimi", "insan kaynakları ve gelişim yönetimi", "operasyonel planlama", "teknoloji kullanımı", "performans yönetimi ve elde edilen sonuçlar" ile "yenilikçi/fark yaratan uygulamalar" başlığı altında yedi ana kategoride değerlendirildiği belirtildi.

Konuya ilişkin değerlendirme yapan Finansbank Çağrı Merkezi ve Telesatış Grup Yöneticisi Banu Hızlı, banka olarak günlük 100 binin üzerinde çağrı aldıklarını, bu sayıdaki müşteri talebine cevap verebilmek için personelin çok iyi yetişmesi ve teknolojiyi iyi kullanması gerektiğini kaydetti.

Satış ve servis dengesini katma değeri maksimize edecek şekilde sağlayan yeni iş modelinin de Finansbank’ı farklılaştıran başka bir unsur olduğunu vurgulayan Hızlı, "En iyi çağrı merkezi ödülü alarak fark yaratmamız, ’Bizce Mümkün’ yaklaşımımızın da bir yansıması" dedi.

Bankanın önceki yıllarda en iyi çağrı merkezi eğitimi, en iyi çağrı merkezi işe alım uygulaması, teknolojiyi en iyi kullanan çağrı merkezi, en iyi müşteri temsilcisi, en iyi çağrı merkezi yöneticisi ödüllerinin de sahibi olduğu hatırlatıldı.

Milliyet
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)