Kılıçdaroğlu Van'da çocuklara oyuncak askere tatlı


Bayramın ilk gününü depremzedelerle geçiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, çocuklara oyuncak dağıttı. Kılıçdaroğlu, “Sınır karakolunda askerlerle bayramlaşacağım. Erlerin arzu ettiği ihtiyacı ne kadar karşılarız bilemiyorum ama onlara tatlı götürüyoruz. Ben bu arada herkesin bayramını kutluyorum. Huzurlu güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.


Askerlere tatlı, çocuklara oyuncak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte depremzedelerle bayramlaşmak üzere Van’a gitti. Dün sabah saatlerinde Çukurambar’daki evinden eşi ile birlikte çıkan Kılıçdaroğlu, Esenboğa Havaalanına gitti. Burada gazetecilerin Kurban Bayramı’nı kutlayan Kılıçdaroğlu, bayramı Van’da kutlayacaklarını, onların geçmişte yaşadığı acıları paylaşacaklarını söyledi. Daha sonra bir sınır karakoluna gideceklerini aktaran Kılıçdaroğlu, “Askerlerle bayramlaşacağım. Erlerin arzu ettiği ihtiyacı ne kadar karşılıyoruz bilmiyorum ama onlara tatlı götürüyoruz. Van’da da çocuklara eğer olanaklarımız olursa onlara oyuncak vereceğiz. Belki acılarını biraz hafifletmiş oluruz. Ben herkesin bayramını kutluyorum. Huzurlu güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

Sınır karakoluna gidecek
Daha sonra uçakla Van’a hareket eden Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil eşlik etti.Kılıçdaoğlu, Van’da depremzedelerle bayramlaşırken, onlarla birlikte yemek yedi. Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, çocuklara da oyuncak dağıttı. Kılıçdaroğlu, kurbanını da burada kesti. CHP lideri ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu bugün de bir sınır karakolunu ziyaret ederek, komutan, subay, astsubay, erbaş ve erlerin bayramını kutlayacak. Kılıçdaroğlu yarın Ankara’da olacak ve parti Genel Merkezinde partililerle, vatandaşlarla bayramlaşacak. CHP lideri bayramın son günü de Silivri’ye gidecek ve tutuklu vekiller Mustafa Balbay ile Mehmet Haberal’ın bayramını kutlayacak.

Yeniçağ
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)