Seyfülislam,"Savaşa Devam Ediyoruz, Sesimizi Daha Çok Duyacaksınız!"


Seven Days Haber ajansına yazılı bir açıklamada bulunan Seyfül islam Kaddafi, AB-D Propaganda Makinesince hakkında uydurulan Uluslararası Suç Mahkemesine teslim olduğu hurafesini imha etti.
“Bazıları esir alındığımızı sanıyor, bazıları Abdullah Sunusi Libya dışında söylentisini yayıyor; bu varsayımları doğru kabul edersek, ICC’ye* teslim olmaya yer kalmıyor!
Düşmana asla teslim olmamış, Ömer Muhtar’a (onun direniş ruhuna) asla ihanet etmemiş ve dilinden “Ya kazanırız, ya ölürüz; fakat asla teslim olmayız!” prensibini düşürmemiş bir kahramanın oğlu, babasına asla ihanet etmez!
Düşman, Libya halkını moral olarak çökertmek, aralarına şüphe tohumları ekmek için şu günlerde yoğun bir medya saldırısı yürütüyor. Libya halkına sabırlı olmalarını söylüyorum; üstesinden gelebilmemiz için iki ay kadar sabretsinler.
Libya’da olup-bitenlere bakarsak, ihanet ve sebep olduğu şok, bazı Libyalıların düşman propagandistlerince ortaya atılan kimi söylentileri gerçek sanmalarına yol açtı. MUAMMER KADDAFİ’Yİ kalpten seven ve O’na sadık olanlara, ‘demokrasi’ bahanesiyle düşman tecavüzüne maruz kalıp zarar gören milyonlara söylüyorum; LİBYA DİRENİŞİNE güvenin. (Bozguncu farelerin utanç konseyi) TNC yalan söylemeden yaşayamaz: Bir gün ‘Kaddafi kaçtı’, öbür gün ‘Kaddafi teslim olmaya çalışıyor’… Nasıl kıvırdıklarını artık bilmeyen kalmadı.
Aşk ve Bütünlük üzerinde yükselecek bir Libya geleceğine karşı çıkıp hain oldular. Böyle davranmakla, bir seçim yaptılar; yarınlarında hainlerin avlanacağı bir Libya manzarası görmek peşindeler.
Pekala, onlara istediklerini vereceğiz. Avlanmaya hazırız!
Libya halkı!
Lider MUAMMER KADDAFİ sizlere, ‘An gelir de sesimi bir daha duyamazsanız, sakın duraksamayın, direnmeye devam edin’ dedi, biliyorsunuz. O, Sirte’de kalıp, kahramanca, cesurca direnmeye devam kararı aldı, fakat elektrik ve iletişim imkansızlıkları yüzünden kendisi bildiremedi.
Şu anda direnişle birlikteyim ve Allah’ın izniyle sesimi çok işiteceksiniz.
Libya Direnişi, mükemmel bir durumda. Ömer Muhtar ve Muammer Kaddafi’nin başladığını, biz tamamlayacağız.
Yarın bizimdir.
Allahü Ekber!”
Seyfül İslam Kaddafi
31 Ekim 2011-A.Y, Ajans
*ICC ; (Uluslararası Suç Mahkemesi) ABD, İngiltere, Fransa, Avustralya, Kanada gibi, Sömürgeci Terörist Ülkeler Listesinde bulunan yapılanmaların Irak’ta, Afganistan’da, Libya’da sergilediği barbarlıkları görmezden gelen, ama sömürgeci ülkelerin iğrenç taleplerine direndikleri için suçlu ilan edilen vatansever-millici lider ve askerleri, ağır ağır çürüyerek ölsünler veya zehirlenip katledilsinler diye, çoğu uyduruk delillerle batı zindanlarına kapatan uluslararası paravan örgütlerden biri.

A.Y. Ajans
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)