Tokmak yazdı:"Apo'nun Postacıları!"

Terör örgütü PKK‘nın kent yapılanması olan KCK’ya yönelik operasyonlar bölücülerin ve entel geçinen bazı ahmakların tepkilerine yol açtı.
Oysa devletin yaptığı nefsi müdafadır. Her devlet kendisini koruma hakkına sahiptir.
Ülkeyi bölmek isteyenlere göz yuman bir devlet, devlet olmaktan çıkar!
KCK operasyonlarını aynen destekleyen Başbakan Erdoğan:
“Milli birliğimiz ve kardeşliğimiz için yapılan operasyonlarda, işte bakın, etrafa birçok şeyler dökülüyor…Nelerin nereden taşındıkları ortada… Bu ülkenin beraberliğini bozmanın gayreti içindeler. Böyle illegal bir yapılanmaya bir hukuk devletinin müsade etmesi düşünülebilir mi? Bu konuyla ilgili bizim bütün güvenlik güçlerimiz manen bir destek bekliyor. Beklerdim ki medya da desteği versin. Ama bazıları hala farklı havada dolaşıyorlar!” diyerek bir kısım yayın organını eleştiriyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Fikret Seçen de, bazı avukatların Öcalan ile yaptıkları görüşmeleri talimat olarak örgütün dağ kadrosuna ulaştırdıkları belirtiyor.
İstanbul başta olmak üzere 16 ilde gözaltına alınan 46 kişiden 42′si avukat… Bunların görevlerini kötüye kullanarak avukatlık değil, Teröristbaşı Abdullah Öcalan‘a postacılık yaptığı anlaşılıyor.
KCK operasyonları devletin kendisini savunma harekatlarıdır.
Ülkemizin bütünlüğü konusunda tüm ulusun birlik ve beraberlik içinde olması gerekir. Aksi halde adım adım bölünmeye doğru gideriz!

TOKMAK – SÖZCÜ
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)