Orman Kanunu ve 'Hayvanlar Alemi'!


Suriye Kurtlar sofrasında peki ya sonra!.. Avcılar ‘av’ olacaksa!:::


Davutoğlu Amerika’da .. İsrail Dışişleri bakanı Avi Liberman Amerika’da .. Emperyal odaklar ve onların bölge aktörleri Suriye’yi ve daha sonra İran’ı işgal planlarını tartışıyorlar…
Pazartesi günü Suriye’yi çökertmek için yeni bir ortaklık kurulacak. Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan ortak girişimiyle Suriye üzerine oynanan oyunun 2. Perdesi başlayacak.Önümüzdeki birkaç hafta içinde küresel çetenin yazdığı senaryo, ABD ve Avrupa basınında açıkça yeralıyor.. Anlaşılan ABD ve Avrupa’daki kan içiciler ‘diplomatik çözüm’ sakızını çiğnerken, Türkiye ve Körfez ülkelerini Suriye’de aktif göreve çağıracak.. Efendileri ağzını açmadan göreve atlayan bölge uzantıları Libya modelini örnek alacak!
Son günlerde Batı basınında, Abd resmi raporlarında ve siyasi aktörlerin toplantılarında ortaya çıkan ‘hedef ülkeyi çökertme adımları’yla ilgili özet aşağıda:

1. Türkiye ve Körfez ülkelerinin aktif girişimiyle Suriye’ye saldırı başlatılacak.
2. Haçlı orduları (koalisyon güçleri ve NATO) Koruma Yasası (R to P) çerçevesinde oyuna daha sonra katılacak.
3. Beyaz Saray basın sekreterinin açıklamasına göre ‘müdahale’ sonrası İNSANİ YARDIM ekipleri bölgeye girecek. Tampon bölge oluşacak Sözkonusu bölge Hatay Halep arası olacak.
4. Ankara, Riyad ve Doha ‘Hür Suriye ordusu’nun silah mühimmat ve istihbarat olarak arkasında duracak
5. ‘Suriye’nin Dostları’ koalisyonu ABD, Fransa,İngiltere ve Arap Birliği ,Birleşmiş milletler Güvenlik konseyi VETO’sunu yok saymış olacaklar. İş oldu bittiye gelecek.
6. İsrail istihbarat sitesi Debka file raporuna göre, Katar ve Suudiler kendi özel birlikleriyle Humus’da zaten yerleşikler. Şam’a sadece 160 kilometre mesafedeler.
7. Türkiye.. Davutoğlu’nun beyan ettiği üzere ‘İnsani yardım koridoru’ için çalışmaları başlattı
8. Türk-Arap silahlı kuvvetleri önce Humus daha sonra da belirlenmiş diğer birkaç yerleşim bölgesine konuşlanacak . Ve Libya’daki gibi işgal tamamlanacak.
9. İşgal ilerlerken İsrail İran’la çatışmaya başlayacak..
10. Bu arada acaba İran, Rusya ve Çin armut mu toplayacak.. Ve unutulan bir nokta, Türkiye başta olmak üzere, ağır baskı ve işkence altında varolma savaşı veren Körfez İşbirliği ülkelerinin vatandaşları acaba Haçlıların yanında mı yeralacak..
11. Batı tarafında savaşan/savaştırılan yönetimlere karşı ayrılıkçı örgütler / mezhepler savaşan ülke topraklarında bağımsızlık ilan edecek
12. Haçlı uç beylerinin yönettiği ülkelerde milli güçler kurtuluş mücadelesine evrilecek! *

Son olarak bir alıntı Suriye’den başlayan bu kan kokusunun altında ne var belki biraz daha açıklayıcı olur.. İşte ABD İçişleri bakanlığı raporu :
‘Suriye küresel ekonomiye girmedi. Özelleştirme programlarına uymadı. Wall Street bankerlerinin hedeflerine uygun davranmadı. Esad, Suriye ekonomisini liberal ekonomiye uydurmadı. Ekonomi devlet denetiminde kaldı.’ (Bkz:http://www.state.gov/r/pa/ei/bgn/3580.htm#econ)
Demek ki esas mesele TEK DÜNYA DEVLETİNE giden yolda Suriye’nin oyun bozanlık etmesi dünya bankerlerinin arzusu hilafına hareket etmesi..

Tüm bu gelişmelerin Suriye’ye ve bölgeye ‘DEMOKRASİ’ getireceğini sanacak kadar zeka özürlüyseniz ve bunun sonrasında Türkiye’yi, bir paylaşım savaşında ‘paylaşılacak bir cephe ülkesi olarak KAN gölüne sürükleyeceğini göremiyorsanız, siz ‘bekleyip görecek’ olanlardansınız!

Banu Avar

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)