AK Parti'den Necdet Özel'e tam destek!


Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in, yaptığı değerlendirmelere iktidar partisinden destek geldi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 'Silahlı gruplar olduğu sürece mücadeleyi bırakamayız' diyen Org. Necdet Özel'in sözlerini yorumlarken, 'Terör örgütü silah bırakmadan, terörle mücadelede geri adım mümkün değil' dedi. Mustafa Elitaş, şu değerlendirmeleri yaptı:

GERİ ADIM MÜMKÜN DEĞİL: Biz her zaman şunu söylüyoruz: Terörle her türlü mücadeleyi yapacağız. Siyasetle de her türlü müzakereyi yapacağız. Terör örgütü silah bırakmadan, terörle mücadelede geri adım kesinlikle mümkün değildir.

'ULUDERE' AÇIKLAMALARI: Uludere ile ilgili ilk açıklama bizim tarafımızdan gerçekleştirilmiş ve olayın bir hata olduğunu ifade etmiştik. Uludere'deki olay hepimizi üzmüştür ama oradaki olay gündeme getirilirken, terörle mücadeleyi zaafiyete uğratacak şekilde değerlendirmeler yapılıyor. Bunlar, sadece güvenlik güçlerimizi sıkıntıya sokmakla kalmıyor, terör örgütünün ekmeğine de yağ sürüyor.

TSK GÖREVİNİ YAPIYOR: Genelkurmay Başkanı, yasalar ve anayasanın kendilerine verdiği çerçevede sorumluluk üstleniyor. Türk Silahlı Kuvvetleri de bu çerçevede görevine devam etmektedir. Sayın Necdet Özel'in açıklamalarını da bu doğrultuda değerlendirmek gerekir.

BÜYÜK İTİMAT VERİYORLAR: Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terörle mücadele ve sınırların güvencesi konusunda bize ve milletimize büyük bir güven ve itimat vermektedir. Görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıkları ortada.

Haberdar
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)