SEVR Hortlakları Sahneye Çıkıyor! 'ASALA' Türkiye’yi 'Uyarıyor'!


ASALA’nın açılımı nedir? Ermenistan`ın Kurtuluşu İçin Ermeni Gizli Ordusu (Armenian Secret Army for the Liberation of Armenia). Ermeni haber sitesinde 20 Ağustos tarihli yazıya bakılırsa bu terör örgütü ‘Türkiye’yi ikaz etmiş’!

‘Suriyeli Ermenileri ve kendi halklarını tehdit eden Türkiye’ kınanmış… Katliam çetesi ASALA şöyle demiş:

‘Suriyeli Ermenilerin güvenliğine yönelik Türkiye’nin herhangi bir askeri macerası, doğrudan veya dolaylı olarak tepkimizi görecek. Komşu ülkelere Türkiye’nin düşmanlık politikası zirvesine ulaştı. Ve bu Türkiye’yi bölgede tamamen izolasyona ilerletiyor.Türkiye’nin, Irak iktidarına karşı yaptığı tecavüzleri, Suriye’deki ağır duruma doğrudan müdahalesi, Ermenistan’a karşı uyguladığı 20 yıllık ablukası, İran’a yürüttüğü ikiyüzlü politikası, Kıbrıs ve Yunanistan’ın toprak bütünlüğüne yönelik tehditleri ve Kürt halkına gittikçe artan barbar politikası bölgede kendisini istikrarsızlığa iten bir merkez haline getirdi.’

Çok ilginç bir çıkış! Küresel odakların beslediği PKK gibi bir katliam örgütü olan ASALA, tam da Suriye ateş hattındayken, Türk milletinin karşı çıktığı askeri müdahale ortamında KIŞKIRTICI yayın yaparak ortaya fırlayıveriyor!

Küresel basın yayın organlarında tehditler savuruyor…

Haber ne işe yarıyor?

Haber, Suriye’nin Ermeni terör örgütü ASALA ile ittifak içinde olduğu havasını yayıyor..

Suriye hükümeti, halkı, ordusu, ASALA Ermeni Terör örgütü ile ittifak halinde!

Haber işte bu işe yarıyor!

Amerikan’ın jandarması olmaya direnen Türk milletine ‘Suriye’ye girmek için’ ikna edici neden sunuyor! PKK-Suriye ittifakı dezenformasyonu yeteri kadar ses getirmedi, ASALA-Suriye ittifakı formülü deneniyor!

Boşuna uğraşmayın! Artık en aymaz olanlarımızın bile burnu koku alıyor.. Emperyalizm ne zaman şıkışsa elindeki terör oyuncaklarını ortaya fırlatıyor!

Türkiye 1920’de hedefteydi.. Dışardan işgâli, içerden çevreleme harekatı izlemişti: Türkiye hem yedi düvelle hem İngiltere’nin silahlandırdığı Kürt ve Ermeni gruplarla cebelleşmişti..

O zaman Ermeni NEMESİS terör örgütü Osmanlı devlet adamlarını Talat paşa’yı Cemal paşa’yı katletmişti! Aradan yarım asır ve bir dünya savaşı daha geçti,

Kıbrıs Barış Harekatı’nda çıkarları zedelenince NEMESİS hortladı! ASALA adıyla Türk devlet adamlarını katletmeye başladı!

Batının biti kanlanınca, ilk iş Sevr antlaşmasının 50.yıl dönümü kutlandı! Sevr bir Ermeni ve bir Kürt devleti ile anılırdı!

ASALA 1978’de karanlığa gömüldü yerini PKK aldı!

O gün bugün 30 küsur yıldır Ermeni-Kürt adı kullanılarak çeşitli istihbarat örgütlerinin katliam orduları Türkiye’nin basiretsiz yönetimlerini tehdit ediyor..

Sopa ve havuç politikalarıyla Türk milletinden Lozan anlaşmasının öcünü almaya çalışıyor.. Yönetimler ellerinde ama Türk milleti ne zaman DİRENSE karşısına kiralık katilleriyle çıkıyor, psikolojik harbin envayi çeşidi kullanılıyor..

Batının terör oyuncaklarına bakın… PKK, ASALA, EL KAİDE, ‘Hür’ Suriye Ordusu ve daha nicesi…Bunlar emperyalistlerin kiralık katilleri … CIA - MOSSAD ve NATO kontr gerilla şebekeleri hangi ülke hedefteyse, bir etiket altına bir tabur katili dolduruveriyor.. ‘Hit and run!’ (Vur kaç) emri veriliyor.. İşleri bitince etiket tarihe gömülüyor, yeni isimler ve aktörler ortaya çıkıyor..

Şimdi Türkiye’deki iktidar kadar, Türk milletinin de Suriye’yle savaşa ikna edilmesi lazım.. Gözü kararmış bir Türk milleti, komşusu Suriye’yi kana bular.. Müslümanlar Müslümanları boğazlarken küresel katiller keyif çatar.. O biter ASALA İran’da ortaya çıkar… Türkler İran’a savaş açar.. İşte bu nedenle 10 senedir karanlıkta bekleyen ASALA etiketi hortluyor!.. Bugünlerde Esadcı yarın Ahmedinejatçı olması gerekiyor!…

Kusura bakmayın oyun kurucular! Bu millet o kadar çok oyun gördü ki doydu … Yemiyor!

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)