CHP seçimlere hazırlanıyor


CHP, ''seçimlerde sandık bazında etkin çalışma yapılabilmesi'' için hazırlıklara başladı. Bu çerçevede Türkiye, 25 bölgeye ayrılarak, sandık sorumlularının tespiti, üye kayıtlarındaki eksikliklerin giderilmesi için 24 milletvekili görevlendirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla milletvekillerine gönderilen görevlendirme yazısında, sandık bazında etkin çalışmaların yapılabilmesi için Genel Merkez tarafından hazırlık uygulamalarının başlatıldığı bildirildi.

Kılıçdaroğlu, bu bağlamda ''Sandık Bilgi Kartı'' adı verilen ve 12 Haziran seçimlerinde kullanılan sandık bilgilerini esas alan dokümanların hazırlandığını vurguladı. Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bütün seçim çevrelerindeki sandıklarda yapılacak sandık sorumlusu görevlendirmelerinin ve Genel Merkez'ce verilecek görevlerin yerine getirilmesi büyük önem taşımaktadır'' ifadesini kullandı.

Çalışmaların, hızlı, etkin ve başarılı olması için seçim çevrelerinin, 25 bölgeye ayrıldığını, her bölgede bir milletvekilinin sorumlu olarak görevlendirildiğini belirten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: ''Görevli milletvekillerimiz; sandıklardaki sorumluların tespiti ve Genel Merkez intranetindeki 'Sandık Sorumluları Bilgi Girişi' programı ile sisteme kaydedilmesini takip edecektir. Ayrıca sorumlu oldukları bölgelerdeki üye kayıtlarıyla ilgili eksikliklerin giderilmesi ve genişleyen üye tabanı oluşumunu sağlayabilmek için gereken denetimi sağlayacaklardır.''

Görevlendirmeler çerçevesinde Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Ankara, İstanbul ve İzmir'den sorumlu olacak. Bu çalışmalardan elde edilen sonuçlar, 1 aylık süreler halinde Adnan Keskin'e bildirilecek.

AA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)