Yeni dünya düzeni kurucusu


ABD, yıllar evvel planladığı yeni dünya düzenini kurmak için duraksamadan çalışıyor. Irak’a demokrasi götürmekle başlayan bu plan, Tunus-Mısır-Libya’ya da demokrasinin en mükemmelini(!) yerleştirdi. Şimdi Suriye’ye de köküne kadar demokrasi yerleştirmek için AKP Hükümetiyle beraber çalışıyorlar.
Sıra kime gelecek? Orasını bizler biliyoruz ama Tayyip Bey bilmiyor, görmüyor…

Dünya’ya yeni bir düzen getirmek isteyen Amerika ile ilgili birkaç gerçek rakama beraberce bakalım;
*Nüfusu yaklaşık 300 Milyon.
*Kişi başına yıllık gelir 30 Bin Dolar.
*2007 Yılı Savunma Bütçesi 700 Milyar Dolar.
*Nüfusun %5’i hiç okuma-yazma bilmez. (15 Milyon kişi)
*20 Milyon kişi, sadece etiket üzerindeki rakamları okuyabiliyor. Bir yazıyı okuyup, yorumlayamıyor.
*Yıllık, % 4 ile %6,5 oranında işsizlik var.
*2003 yılındaki Hükümlü sayısı 2.019.234 ABD’deki hükümlülük oranı Polonya’dan 4 kat, İran’dan 3 kat, Tanzanya’dan 5 kat daha fazladır.
*ABD’de evlerde bulunan ruhsatlı silah sayısı 200 Milyon adettir.
*35 Milyondan fazla ABD Vatandaşı yoksulluk sınırı altında yaşıyor.
*30 Milyondan fazla insanın hiçbir sosyal güvencesi yoktur.
*ABD’de 1960’ larda babasından ayrı yaşayan çocuk oranı %40’larda iken, 1980’lerde %60 olmuştur.
2020 yılında bu oranın %80 olacağı tahmin edilmektedir.
Yani her 100 çocuktan 80’i babadan ayrı olarak anne veya annesinin sevgilisi
ya da annesinin yeni eşi ile yaşamak zorunda kalacaktır. Çocuklar bu travmayı, ömür boyu taşırlar ve ileride alacakları her karar bu etkinin izlerini taşır.
Eski Başkan Bill Clinton’un yazmış olduğu My Life (Hayatım) adlı kitaptaki şu husus çok ilginçtir;
“Monika Lewinsky ile ilişkim korkunç bir ahlaki hataydı. Bu hatanın arkasındaki sorumlu kişi annemi ve kardeşimi her gün döven alkolik üvey babamdır !...”
*ABD’de her 8 zenci çocuktan 1’i tutuklanır.

İşte, dünyaya yeni bir düzen getirmek isteyen, her yere demokrasi yerleştirmek uğruna ülkelerin altını üstüne getiren, yer altı- yer üstü zenginliklerini zorla alan, özellikle Müslüman kanı akıtmaktan neredeyse zevk alan,
“Yeni Dünya Düzeni Kurucusu Demokrat Amerika…”

Kendi insanını değil, sadece kendini düşünen az sayıdaki ‘hırsları delilik derecesine varmış’ insanın intikam duygularıyla yönettiği bir büyük askeri gücün dünyadaki her türlü zenginliğe saldırmasının günümüzdeki adıdır Amerika…

Amerika yönetimi kendi işini yapıyor diyelim. Peki ABD’nin planlarına, ülkesinin parçalanması pahasına “taşeron”luk yapan zavallılara ne demeli… Bir de bunlar ülke yönetiminde iseler neler olacağını düşünebiliyor musunuz?

“Arap Baharı” adı altında Müslüman ülkelere uygulanan model Türkiye için tam bir ibretlik olay olarak incelenmelidir. Türk Milleti olarak, başımıza gelebilecek olayları karşılayabilecek, bize kurulacak tuzakları bozabilecek birikime ve cesarete sahip yöneticileri çıkarıp desteklememiz şarttır.

Çocuğuna ayakkabılarını öptüren, kızdığı zaman evladını boynundan iple tavana asan babaların yetiştirdiği kendi tarihini, kendi insanını, dünyayı bilmeyen, “sokma akıllıların” ülkeyi ne hale getirdiklerini hala görmeyen kaldı mı?

Bu durumu görüp de “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” , “bana ne yahu” diyen veya üç-beş kuruşluk menfaat uğruna bu yıkıma ortak olanlar, yarın çocuklarının yüzlerine nasıl bakacaklar acaba?

Ne dersiniz TOBB-TÜSİAD-ESNAF KURULUŞLARI-ZİRAATÇİLER-YARGI-ÜNİVERSİTELER-SENDİKALAR-SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI-KADINLAR-GENÇLER sesim geliyor mu?
Orada kimse var mı ?...

Not: Sayın Ramazan Kurtoğlu’nun “Evanjelizm” adlı kitabından yararlandım.
Çok teşekkür ederim.

PKK, BEYTÜŞŞEBAB’DA 9 ASKERİMİZİ ŞEHİT ETTİ.(19 OLABİLİR)
TÜRKİYELİ ERDOĞAN; DAVUTOĞLUNU BARZANİ’YE GÖNDER, ONU BİR DAHA ÖPSÜN. AKİL ADAMLAR DENEN PKK DESTEKÇİLERİNE DE MADALYA VERİN, ONLARI DA SİZ ÖPÜN…

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)