Eğitim İş’ten Davet!

Eğitim İş Konak Temsilciliği, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki Ütopya Bahçe’de, üyeleri için kahvaltı düzenledi.

Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi yöneticilerinin de davetli olduğu etkinliğin açış konuşmasını, Temsilcilik Başkanı Cengiz Oktay yaptı.

Kahvaltı düzenlemedeki amaçlarının; üyelerinin birbirleriyle tanışarak kaynaşması olduğunu ifade eden Oktay, ‘’Eğitim emekçilerini doğru sendikal anlayış etrafında örgütleyerek, özlük hakları, demokrasi ve bağımsızlık mücadelesinde, diğer demokratik kitle örgütleriyle birlikte daha güçlü bir şekilde yerimizi alacağız’’ dedi.

İktidar desteğini ardına alan, tayin, müdür yardımcılığı ve müdürlük vaatleriyle demokrasinin beşiği kabul edilen İzmir’de bile yetkiyi alabilir duruma getirilen malum sendikanın, önünü kesmek için üye yapma çalışmalarını hızlandırmak gerektiğini belirten Eğitim İş İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Bülent Turan, ‘’Mayıs ayı aidat kesintisine göre belirlenecek yetkili sendika tespiti öncesi, her üyemizi yeni bir üye yapmaya davet ediyorum’’ dedi.

Temsilcilik Başkanı Cengiz Oktay’ın davetlisi olarak kahvaltıya katılan, Kemeraltı Han Meyhanesi’nde program yapan sanatçı Bahtiyar, çaldığı halk müziği parçalarıyla katılımcıların gönlünde taht kurdu. Seslendirdiği türkülere eşlik edildi, oyunlar oynandı.

Eğitim İş üyeleri, sendikalarını büyütme konusunda önlerindeki 1 ayı, en iyi şekilde değerlendirme azmiyle, salondan ayrıldılar.



Haber : Osman Gazi OKTAY
Fotoğraf : Özkan SUCUOĞLU

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)