Yıldızlar Şahidim dizisi de reytinglere yenildi, final yapıyor


Yıldızlar Şahidim final mi yapıyor? Yayınlanan son bölüm fragmanının ardından izleyiciler 'Yıldızlar Şahidim neden bitiyor?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, dizi neden bitiyor? Aras’tan uzaklaşmak zorunda kalan Haziran, Fikret’in Zeyno’nun yükselmesini engellemek için uğraştığı duruma istemeden destek sağlamış olacak. Yıldızlar Şahidim 4. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Star TV'nin yeni dizisi Yıldızlar Şahidim 4. bölüm fragmanı ile birlikte ekranlara veda mı ediyor? Kısa sürede diziyi seven diziseverler, ' Yıldızlar Şahidim bitiyor mu?' sorusunun cevabını aramaya başladı. Yıldızlar Şahidim bitiyor mu sorusu 4. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından yanıt buldu. Yıldızlar Şahidim yeni bölüm fragmanı ve diziye dair tüm ayrıntılar haberimizde.



YILDIZLAR ŞAHİDİM BİTİYOR MU? 4. BÖLÜM FRAGMAN
Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Şahidim son eriyor söylentisi meraklı soruları öne çıkardı. Peki, Yıldızlar Şahidim neden sona eriyor? 17 Şubat’ta son bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide Aras’tan uzaklaşmak zorunda kalan Haziran, Fikret’in Zeyno’nun yükselmesini engellemek için uğraştığı duruma istemeden destek sağlamış olacak. Sosyal medyada yer alan iddialarda dizinin reyting sonuçları nedeniyle sona ereceği ifade edilirken geçtiğimiz hafta dizinin AB reyting grubunda 19. sırada kendisine yer bulabilmesi bu iddiaları güçlendirdi.

SON KEZ EKRANLARDA YER ALACAK
Diziseverler ile yeni buluşan ve henüz dördüncü bölümü yayınalanacak olan Yıldız Şahidim sona eriyor. Yıldız Şahidim final bölümü 17 Şubat’ta son kez televizyon ekranlarında yerini alacak. Dizinin 4. bölümde final yapması üzerine takipçileri sosyal medyada sitem ederken yapımcılardan ve başrol oyuncularından herhangi bir açıklamanın gelmemesi dizinin reyting nedeniyle bittiği iddialarına neden oldu. 27 Ocak’ta ilk bölümü ile ekranlarda olan Yıldızlar Şahidim 3.35 reyting almış ve ortalama bir başarı elde etmişti.

PEKİ, YILDIZLAR ŞAHİDİM NEDEN BİTİYOR?
Yıldızlar Şahidim 4. bölüm fragmanı sonrası ekranlara veda edecek söylentileri, dizi izleyenleri 'dizi neden bitiyor?' diye sormaya sevk etti. 3 Şubat’ta ekrana gelen 2. bölümüyle AB reyting grubunda 2.18 reyting alarak bir önceki haftaya oranla 3’te 1 izleyici kaybeden dizi AB grubunda 18. sırada yer almıştı. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen son bölümde ise reytinglerin daha da düşerek 2.15 puan alması yapımcıların final kararı almasında etkili oldu. 4. Bölümü ile 17 Şubat’ta final yapacak olan dizinin başrol oyuncuları Berk Cankat’tan ve Özge Gürel’den konu ile ilgili bir açıklama gelmezken yapımcılığı üstlenen Süreç Film ise İstanbullu Gelin adlı yeni bir dizi için başka bir kanal ile anlaşma sağladı.

YILDIZLAR ŞAHİDİM'DE ŞOK İTİRAFLAR



10 Şubat’ta 2.15 reyting alarak 19. sıraya oturan dizinin hikayesi de hızlı bir şekilde sonuçlandırıldı. Aras ve Haziran arasında yaşanan aşkın hikayesinin anlatıldığı dizide Haziran, sevgilisinden ayrılmak zorunda kalacak. Aras ise Haziran’ın eşyalarını topladığı anda kendisinin yanına giderek “Benimle kalmanı bana destek olmanı istiyorum” diyecek.

Yıdızlar Şahidim reyting sonuçları


Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)