Deniz Çakır'ın derin göğüs dekoltesi, takipçilerini birbirine düşürdü

Derin göğüs dekolteli fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu Deniz Çakır'ın takipçileri arasında tartışma çıktı ve ikiye bölündüler.

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Oktay Kaynarca ile başrolü paylaşan Deniz Çakır, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti. Ünlü oyuncu derin dekolteli pozunu 'Dizboyu Papatyalar' kitabından yazdığı satırlarla paylaştı.

İşte güzel oyuncunun o paylaşımı:

"Böyle anlarda hep olur. Yerinde kullanılan bir sözcük, rastgele yükselen bir şarkı, nasıl kavratır yaşamayı! Ne diyor radyodaki ses: Teamo Te. Ne demek olabilir Teamo Te? "Seni seviyorum, seni, seni, seni" gibi bir şey. Hiç usanmadan, hep yineleyerek. Dili bilmesek bile anlıyoruz, çünkü Akdeniz'in ortak dili bu. Dizboyu papatyalar anlamına da gelebilir, "Daha yığınla çocuk var doğurulacak, yığınla çocuk bezi, don, erkek çorabı var yıkanacak" anlamına da. "Seni seviyorum, hadi hoşçakal, bir gün o kıyı kahvesinde yanına çöküp dostça iki kadeh içebilme isteğim baskın geliyor" anlamına da…"

TARTIŞMA ÇIKTI, İKİYE BÖLÜNDÜLER

Çakır'ın fotoğrafını güzel bulup, hayranlık yorumları yağdıranlar da oldu; göğüslerini çok açık bulup eleştirenler de… Hatta Çakır'ın takipçileri arasında tartışma çıktı ve ikiye bölündüler.


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)