Asıl o görüntüleri yayınlamamak alçaklık olurdu


Başbakan Tayyip Erdoğan, Beytüşşebap'ta Türk bayrağının indirilmesine sessiz kaldı, ama görüntülerin yayınlanmasına öfkelendi. İlk kez Ulusal Kanal'ın kamuoyuna duyurduğu görüntülere kızmadı da, yayınlamaya gelince "alçaklık" dedi. Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan, "asıl o görüntüleri yayınlamamak alçaklık olurdu" dedi

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan, Tayyip Erdoğan'ın Beytüşşebap'ta Türk Bayrağının indirilmesi görüntüsünü yayınlayan basın için kullandığı "alçak" nitelemesine yanıt verdi.

Ulusal Kanal'ın görüntüleri ilk yayınlayan televizyon olduğunu hatırlatan Türkkan, asıl alçaklığın bu görüntüyü saklamak olduğunu belirtti.
“O görüntüyü duyurmasaydık, tavrımızı ortaya koymasaydık alçaklık etmiş olurduk.”

Erdoğan'ın sözlerinin bir başbakana yakışmadığını vurgulayan Türkkan, “ancak BOP eş başkanına yakışır” dedi.


Adnan Türkkan, Türkiye'nin bir cepheleşme içinde olduğunu ifade etti.
“Bugün Türkiye'de bir hesaplaşma var. Bayrağı indirmeye çalışanlarla daha da yukarıda tutmaya çalışanlar arasında.”

Türkkan Ulusal Kanal'ın tavrının net olduğunu belirtti.
“Bugüne kadar talimat almadık almayacağız da. Ulusal Kanal'ın tüm yayınları o bayrak yere inmesin diyedir.”


Ulusal Kanal
Tags

Yorum Gönder

3Yorumlar
  1. Sayın Ugur bey bunlara kızıyoruzda birda takkeyi yan koyun şuanda ülkeyi yönetecek bir parti varmı bakın şu CHP n,in haline hergün kavga halindeler bunlar kendilerini yönetemiyor MHP dersen galiba bu ülkedeler varlıklarından esame yok pekiyi lütfe bana cevap verin kim yönetecek yahu bir parti tanıdım CHP vallahi ülkeyi yönetmemek ve ikdidara gelmemek için ellerinden ne gelirse yapıyorlar olmaz böyle birşey bu kadar hizipci kıskanç bir grup bir araya yalnızca CHP de gelir bir araya.Vatandaş bunlara nasıl oy versin sorarım size.Valla bırakın iktidari bir ayda ülke tanınmaz hale gelir ki ilçe ve belde başkanları kafa kaldırır yürüyüş yaparlar kendi iktidarını yıkmak için bunun adınada demokrasi denmiş sözüm ona yahu kendi içlerinde barışık değiller adamlar o yüzden daha çok yönetir Tayyip bey bu ülkeyi ve rahat rahat yönetir.

    YanıtlaSil
  2. ah arkadaslar meclisin 50-&0% baska bir kökene bagli olunca hem para acgözü hem dinci hem yenilikci düsmani yapamiyoruz iste bir sey ..
    yine basa gelecekler görün bakin memleketin cogu kafayi yemis verecekler oyu ne zaman adam oluruz bunu bilmem ama bence hic bir zaman

    YanıtlaSil
  3. türkiyede hiç türk kalmamış ki her partinin içi kürt dolu ve onlarda kürtçü olduğu için hep onlar kazanırlar geçmişlerdede masonların işgalindeydi şu milletin meçlisi şimdide kürt unsurunun işgali altına girdiği kesindir onun için biz türk'üz diyemiyoruz ama diğerleri ben kürdün lazım çerkezim arnavutum diyebiliyorlar onun için türklük iflas etmiştir türkiyede bunun bir orantısıda yok parayı bastıran millet vekili olursa bu işlerde böyle olur ihaleleri hiç kaybetmezler çünkü danışıklı işler bu millete hayır değil zarar getirir derim r.ç.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder