Terör yandaşından çirkin saldırı


Terör yandaşı İstanbul’un göbeği Kadıköy’de Ata’nın heykeline saldırdı.
Çelenk engelleyicisi polis ortada yoktu.

Herkesin gözü önünde...
Terör yandaşları, Dünya Barış Günü bahanesiyle Kadıköy’de yapılan etkinliği Ata’nın heykeline saldırı fırsatı saydı. İskele Meydanı’ndaki heykelin üzerine çıkıp garip hareketler yapan şahıs, daha sonra kayıplara karıştı. Benzer bir çirkinlik Manisa’da da yaşandı. 30 Ağustos’ta vatandaşların Atatürk heykeline çelenk koymasını önleyen polisin 2 olayda da ortada görünmemesi tepki çekti.

İstanbul ve Manisa’da isyan ettiren görüntüler!

1 Eylül Dünya Barış Günü, İstanbul ve Manisa’da terör örgütü yandaşlarının şerefsizliklerine sahne oldu. Önceki gün kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde Atatürk anıtlarına çelenk koydurmamak için birbirleri ile yarışan görevliler, dün bir terör örgütü yandaşının Kadıköy İskele Meydanı’ndaki Atatürk Heykeli’nin üzerine çıkıp, heykele saygısız hareketlerde bulunmasına seyirci kaldı. Anıtın üzerine çıkarak garip hareketlerde bulunan kimliği belirsiz terör örgütü yandaşı, alandakilerin tepkisi üzerine Atatürk Heykeli’nin üzerinden inerek güvenlik kuvvetlerinin gözü önünde kayıplara karıştı.

Atatürk’e çirkin saldırı
Bu arada, Manisa Belediyesi tarafından Batı Kışla’da yenilenen dış cephe duvarlarına asılan Atatürk panolarına, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı haftasında yapılan saldırıya Manisalılar tepki gösterdi. Manisa Belediyesi daha önce İzmir Caddesi’nde bulunan Batı Kışla ile kurum duvarlarının dış cephe yenileme çalışmaları kapsamında, Batı Kışla’nın duvarlarına Atatürk panoları astı. Atatürk panolarına 30 Ağustos Zafer Bayramı haftasında, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi. Panoların üzerlerinin çizilmesi ve bazı bölgelerinin kırılması vatandaşların tepkisini çekerken, panolara zarar verenlerin bulunmasını istendi. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’e yönelik yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehrin göbeğine astığımız Atatürk panolarına bu denli zarar verilmesi ve kimsenin olayı görmemesi de manidardır” dedi.


Yeniçağ
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)