Aydın Özcan’dan Ahmet Pala’ya Destek

CHP İzmir Milletvekili Adayı Av. Aydın Özcan, kendisi gibi Batı Trakya Türkü olan CHP Menderes Belediye Başkan Adayı Ahmet Pala’yı destek için, hemşerisi Mümin Durmuş’la birlikte, CHP Menderes Seçim Bürosu’nu ziyaret etti.

Aydın Özcan’ı CHP Menderes İlçe Başkanı Muammer Karabacak ve Gençlik Kolları Başkanı Işıl Yılmaz karşıladı.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Aydın Özcan, daha sonra Ahmet Pala ile görüştü. Pala, Özcan’dan Bulgaristan göçmenlerinin yoğun oturduğu, Görece bölgesinde seçim çalışması yapmasını istedi. Birlikte fotoğraf çektirdiler.

Ahmet Pala daha önce planlanmış programı nedeniyle Özdere’deki seçim çalışmasını yürütmek üzere seçim bürosundan ayrıldı.

Aydın Özcan, Menderes Gençlik Kolları Başkanı Işıl Yılmaz, partili Sabit Hişman ile birlikte Bal Göç Şubesini ve göçmenlerin oturduğu kahveleri dolaşarak, Ahmet Pala için oy istedi.

Bulgaristan göçmenlerinin sevgiyle karşıladığı Özcan, halkın sorunlarını dinledi.

Bu bölgede ikamet eden halkın çoğunluğunun işçi kökenli olması nedeniyle; en büyük sorunları, daha önce tek bir otobüsle ulaştıkları Konak’a 2- 3 araç değiştirerek ulaşmalarıydı.

Görece- Konak arası 408 numarayla hizmet veren otobüslerin, tekrar aynı hat güzergahında çalışmasıydı. Hiç olmazsa, Üçyol’a kadar gitmesiydi.
Aydın Özcan çözümü için; sorunu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na iletme sözü verdi.










Haber ve fotoğraf : Osman Gazi Oktay

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)