Aydın Özcan’dan Eğitim İş’i Ziyaret!


İzmir Barosu’nun 25-26 Ekim 2014 tarihinde, İzmir Fuarı içindeki Atlas Pavyon’da yapılacak olan olağan genel kuruluna, Cumhuriyetçi Avukatların başkan adayı olarak katılacak olan Aydın Özcan, İzmir Eğitim İş 1 Nolu Şube’yi ziyaret etti.

Aydın Özcan’ın şubelerini ziyaretten memnun kalan yöneticiler, Atatürk İlkelerini ve Cumhuriyet’in değerlerini savunanları, İzmir Barosu yönetiminde görmek istediklerini belirttiler.

Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu olarak uzun süredir, ilçelerdeki ve kent merkezindeki iş hanlarındaki avukatları ziyaret ettiklerini söyleyen Aydın Özcan, Eğitim İş yöneticileriyle yaptığı konuşmada ‘’Cumhuriyetçi Avukatların 60 proje ve tek adayla girecekleri bu genel kurula; avukat haklarını, yargı ve ülke bağımsızlığını koruma yönünde varlık gösteremeyen mevcut yönetim, telaş içinde gitmektedir. Cumhuriyetçi Avukatların, AKP ile ittifak ettiği yalanı bazı çevrelerce bilinçli olarak yayılmaktadır. Biz adaylarımızı siyasi partilerle görüşerek belirlemedik. Adaylarımız belirlenirken, birikimleri ve baroya yapacakları katkılar göz önüne alındı.

Cumhuriyetçi Avukatların birlikteliğini bozmak için her türlü hile, tertip ve yalandan medet umanlar, hüsrana uğrayacaktır. İzmir Barosu, Cumhuriyetçilerin yönetimde olduğu dönemde öncü baro görevi üstlenmiştir. Yeni yönetimimizle, baromuzu tekrar eski konumuna getireceğiz. Demokratik kitle örgütlerimizle birlikte, halkımızın ve ülkemizin sorunlarına sahip çıkacağız’’ dedi.

Eğitim İş yöneticileri onu, öğretmen-avukat, ve eşleri avukat olan üyelerini, Aydın Özcan ve yönetimini destekleme konusunda bilgilendirecekleri sözünü vererek uğurladı.


Haber ve fotoğraf : Osman Gazi OKTAY

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)