Atatürkçü çocuklar yetiştirin



Başsavcı'dan güzel sözler

"Başsavcı Yalçınkaya'nın sözleri ayakta alkışlandı"

YARGITAY Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, emekli hakim Emrullah Songüç'ün elektrik mühendisi oğlu Altar Songüç'ün nikah şahitliğini yaptı. Evlilik cüzdanını TAİ'de elektrik mühendisi olarak çalışan Gizem (İlhan) Songüç'e veren Yalçınkaya, “Sizlerin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı çoçuk yetiştireceğine inanıyorum. Cumhuriyetimizi koruyacak Atatürkcü çocuklar yetiştirin” dedi.


Dün gece Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Akalın Tesisleri Balo Salonu'nda gerçekleşen düğüne çok sayıda davetli katıldı. Nikahta, telefon santralleri üreten bir firmada çalışan elektrik mühendisi damat Altar Songüç'ün şahitliğini Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Yalçınkaya, gelin Gizem İlhan'ınkini ise DSP eski Genel Başkanı Zeki Sezer yaptı.

Yalçınkaya, nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını gelin Gizem (İlhan) Songüç'e verdi. Yalçınkaya bu sırada yaptığı kısa konuşmada, “Sizlerin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı çoçuk yetiştireceğine inanıyorum. Cumhuriyetimizi koruyacak Atatürkçü çocuklar yetiştirin” dedi.

Salonda bulunan davetliler tarafından ayakta alkışlanan Yalçınkaya, evlilik cüzdanını daha sonra geline takdim etti. Gelinin annesi Özden ve babası Ali İlhan ile damadın ailesi Halide ve Emrullah Songüç, davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çiftin düğününde davetliler, orkestranın çaldığı şarkılarda pisti doldurup dans etti.
Bir internet sitesinde köşe yazarlığı yapan gelinin annesi Özden İlhan, yeni evli çiftin balayı için Hint Okyanusu’ndaki bir adaya gitmeye hazırlandıklarını söyledi.


Hürriyet

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)