Kılıçdaroğlu ameliyat oldu



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, fıtık ameliyatı oldu.

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, özel Güven Hastanesi'nde dün akşam sağlık kontrolünden geçtiği ve doktorların fıtık ameliyatı olması gerektiğini söyledikleri belirtildi. Ameliyata alınan Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumu iyi... Dün geceyi hastanede geçiren Kılıçdaroğlu'nun bugün akşam saatlerinde taburcu edildi.

Kılıçdaroğlu'na, Güven Hastanesi çıkışında, CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Gürsel Tekin'in yanı sıra hastane başhekimi Tevfik Ali Küçükbaş eşlik etti.

Çıkışta gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Küçük bir operasyon geçirdim. Hekimlere teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.Kılıçdaroğlu, daha sonra minibüse binerek hastaneden ayrıldı.

1-2 GÜN DİNLENECEK

Kılıçdaroğlu'nun ameliyatın gerçekleştiren Prof. Dr. Taneri ise dün akşam Kılıçdaroğlu'nun tetkiklerini tamamladıklarını ve anormal bir durum olmaması nedeniyle de sabah saatlerinde yaklaşık 45 dakika süren bir ameliyat gerçekleştirdiklerini anlattı.Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun son derece iyi olduğunu ifade eden Prof. Dr. Taneri, kendisinin de isteği doğrultusunda evde dinlenmek üzere taburcu edebileceklerini söyledi. Prof. Dr. Taneri, Kılıçdaroğlunun evinde 1-2 gün istirahat ettikten sonra aktif çalışmaya dönebileceğini ifade ederek, ameliyatının seyahatlerine herhangi bir engel teşkil etmediğini açıkladı.

Prof. Dr. Taneri, Kılıçdaroğlu'nun hastalığının tıbbi adının “İnguinal herni (kasık fıtığı)” olduğunu ve daha önce de benzer bir ameliyat geçirdiğini ifade etti. Ameliyatla “tekrar tamir” yoluna gittiklerini anlatan Prof. Dr. Taneri, hastalığın günlük yaşam performansını etkileyebilecek bir rahatsızlık olduğunu, ancak ameliyatla bunun da giderildiğini söyledi. Hastalığın genellikle sporcularda ve ağır işlerle uğraşanlarda görüldüğünü belirten Prof. Dr. Taneri, “Kendileri de çok aktif zaten. Ama artık hastalığın tekrarlayabileceğini zannetmiyorum” açıklamasında bulundu.

BURSA ZİYARETİ İPTAL EDİLDİ Mİ

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Bursa ziyaretinin iptal edilmediğini söyledi.Tekin, bir gazetecinin, “Kılıçdaroğlu bugüne kadar hareketli günler geçirmişti. Bundan sonra tempoyu düşürecek mi?” sorusunu yanıtlarken de “Tam tersine temposunu yükseltecektir. Biraz önce doktorumuz da hastalığın sporcularda ve ağır işlerde çalışanlarda görüldüğünü söylemişti. Kemal Bey de bir siyaset sporcusu. Onun için hiçbir sorun yok” dedi.

Ameliyatın ardından kendilerini arayan herkese teşekkür eden Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın “geçmiş olsun” dileğinde bulunup bulunmadığının sorulması üzerine, “Sayın Meclis Başkanımız ve Sayın Cemil Çiçek aradılar. Sayın Başbakan'ın arayıp aramadığı doğrusu şu ana kadar bize ulaşmış değildir. Özel kalemimize de ulaşmış değildir” yanıtını verdi.

HASTA YATAĞINDAN ŞAFAK ÖĞRETMENİ ARADI

Kendisi de fıtık operasyonu geçiren ve halen hastanede olan Kılıçdaroğlu, hasta yatağından kemik kanseri olan Şafak öğretmeni aradı ve ''geçmiş olsun'' dileklerinde bulundu.

Ataması yapılamayan öğretmenlerden olan kemik kanseri Şafak Bay, ekonomik nedenlerle tedavisini sürdürmekte zorlanır ve vize sorunu nedeniyle yurt dışına çıkamazken GATA’ya nakledildi

Şafak öğretmenin GATA’ya nakledilmesinden sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu telefonla Şafak öğretmeni aradı, yalnız olmadığını belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti. Şafak öğretmen de Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun telefonunun moralini yükselttiğini söyledi ve teşekkür etti.


Kılıçdaroğlu'ndan teşekkür mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, rahatsızlığı sonrasında kendisine gösterilen ilgi ve destek nedeniyle “teşekkür mesajı” yayımladı.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, sağlık kontrolünden geçtikten sonra fıtık ameliyatı olan Kılıçdaroğlu, bir mesaj yayımlayarak, rahatsızlığı nedeniyle kendisini arayan herkese teşekkür etti, saygı ve sevgilerini iletti.

Kılıçdaroğlu, mesajında, “Rahatsızlığım nedeniyle arayan, ilgi, katkı, destek ve sağlık dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyor, yediden yetmişe, kadın erkek bütün vatandaşlarımın sağlığıma gösterdikleri ilgiyi, CHP'nin iktidar yürüyüşüne de göstermelerini, benimle el ele, omuz omuza halkın iktidarına yürümelerini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadesine yer verdi.

Hürriyet

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)