Başbakan, İmralı süreci için beni harcadı

Adsız
1359572096

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, görevden alınmasıyla ilgili olarak, “Birilerinin işine çomak sokunca böyle oldu” dedi. Şahin, “Başbakan, İmralı süreci içinbakan harcadı” diyen MHP lideri Bahçeli’nin sözleri için de “Doğru söylemiş” değerlendirmesini yaptı.

“Birilerinin işine çomak sokunca böyle oldu”
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kabine değişikliğini değerlendirirken, “Hakkımda medya üzerinden karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası yürütüldü. ’Bu adam birilerinin oyununu bozdu. Siz de bu adamı bozun’denilerek talimat verildi. İdris Naim Şahin birilerinin işine çomak soktu onun için böyle oldu” dedi. Şahin, “Başbakan, İmralı süreci için AKP’nin yüz akı bakanı harcadı” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sözleri için de, “Doğru söylemiş. Kendi siyasi görüşüdür” yorumunda bulundu. Kabine değişikliğinin olağan bir durum olduğunu vurgulayan Şahin, “İcraatlarım tartışılıyor mu, hayır. Bir kelime, bir işlem yarışması gibi cümlenin başını sonunu al bu etik mi. O yazarlar çıkalım bakalım bir programa karşımda konuşabilecekler mi. Vatandaşın bir şikayeti var mı. Bir BDP memnun değil” diye konuştu. Biber gazı ile ilgili eleştirileri esprili bir dille yanıtlayan Şahin, şunları söyledi: “Polisin kullandığı gaz organik. Sentetik olsa herkes akciğer kanseri olur. En çağdaşı bu. Cop mu vuralım. Bir CHP’li vekil bana, ’Ben copla yetiştim. Gaz yerine cop istiyorum’dedi. Şimdikiler 80’lerin copu gibi değil. Dokundu mu götürüyor, Allah korusun. Onun için cop kullandırmadım. Her düşüncedeki insanı severim. Tek şartım yeter ki bölücü olmasın. Bu ülkenin birliğine inanan hangi düşüncede olursa olsun saygı duymayan namussuzdur. Ama bu ülkenin bölünmesine tahammül edemem. Süreçten benim umudum var.”

Yeniçağ
Tags

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. bir babayığıt daha çıkarmı bilmem ama İdris naim ŞAHİN aklı vicdani sahip biri olduğuna inaniyorum vicdanının sesi ile yaptığı açıklamaları ile onu kutluyorum.keşke bunun gibi diğer aklı selim milletvekilleri de idris naim ŞAHİN'e testek nitelıklı mesaj verebilselerdı..!

    YanıtlaSil
Yorum Gönder