Bu bir ilandır


Sözcü Haber olarak kurulduğumuz günden beri tek bir amacımız tek bir tarafımız olmuştur. Amacımız, aydınlık Türkiye’nin önündeki engelleri kaldırmak, güçlü, tam bağımsız Türkiye sevdamıza ulaşmaktır. Tarafımız, Türkiye Cumhuriyetini oluşturan, kuruluşundan bu yana var olan değerleriyle hayat bulan Türk Milleti’dir.

Anadolu’nun değerli topraklarında üzerimizdeki fitne-fesat, bölücü faaliyetler bitmiyor. Dış faktörler, içimizdeki hain ve işbirlikçiler, içimize sızmaya çalışan bölücü örgüt ve gruplar Türk Milletine huzur vermiyor.

Ve sonunda bayrağımızın şekliyle başlayan İstiklal marşımız ile devam eden ve sonunda Türkiye Cumhuriyeti ibaresine kadar gelen süreç bebek katili teröristleri söz sahibi yapmıştır. Televizyon ve gazetelerde vatan toprakları üzerinde şerefiyle dalgalanan bayrağımıza sahip çıkan canını feda eden vatan evlatları yerine katiller boy gösteriyor. Milletimiz barış ve kardeşlik içinde yaşıyorken eli kanlı katillerin ne söyleyecek sözleri vardır ne de bizim onları dinleyecek tahammülümüz vardır.

Biz dün katil ve terörist dediklerimize bugün de yarın da aynı sıfatları ekleyeceğiz. Bizim rengimiz kırmızı üzerine beyaz ay-yıldızdır. Bu ilelebet böyle kalacaktır.

Bizimle aynı duyguları paylaşan yurtseverleri aramızda görmek isteriz

Saygı ve sevgilerimle..


Yorum Gönder

1Yorumlar
Yorum Gönder