Halkımızla Birlikte, Bir kez de Türkiye'yi Muğla'dan Sarsacağız!...


Tanrının bize cömertce bahşettiği bu coğrafyada yaratacağımız siyasi ve sosyal atmosferle, herkesin

"Ne mutluyum ki Muğla'da yaşıyorum..." diyebileceği, yasayla kurulan büyüklük yerine, gönüllerde

ve kalplerde büyük yeri olan, "Demokrasi ve Doğa Cenneti Bir Kent İçin Adayım!..."

İnsan odaklı katılımcı yönetim anlayışı ile, demokrasiyi nefes alır gibi hissedeceğiniz, karar sürecine katılımın, sokak ve mahallelerden başlayarak sağlanacağı bir yönetim devrimi gerçekleştireceğiz.

Katılımcı bütçe anlayışı ile, yatırım önceliklerinde halkın tercihlerinin belirleyici olacağı bir yatırım anlayışını hayata geçireceğiz.

Muğla'mızın eşsiz doğasının korunarak, sürdürülebilir gelişimi için, çevre duyarlılığı yüksek kentsel planlama ve yapılaşma anlayışını hakim kılacağız.

Kişi başı düşen yeşil alan miktarında dünya liderliğini hedefleyeceğiz.

"Dünya Demokrasi ve Devrimler Festivali"ni hayata geçirip, gelenekselleştirerek; daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük, daha fazla kültür, daha fazla sanat şiarıyla, Muğla'yı uluslararası demokrasi, barış ve özgürlük savaşçılarının dayanışma ve buluşma merkezi haline getirerek taçlandıracağız. Evrensel ölçekte marka kent haline getireceğiz.

*

Yoksulluk üreterek yöneten, biat ettirmeye dayalı sadaka kültürü yerine insan onuruna yaraşır, toplumsal yurttaş dayanışmasını gerçekleştirecek yapıları örgütleyecek ve kurumsallaştıracağız.


YEREL YÖNETİM PROJELERİMİZ İÇİN; http://www.aylakara.com adresini ziyaret edebilirsiniz.





Ayla KARA
Cumhuriyet Halk Partisi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)