Atatürk Aramızda!



İzmir Namık Kemal Lisesi Onur Kurulu üyeleri, ‘’Atatürk Haftası’’ nedeniyle; ADD Bilim Kurulu, Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi Danışma Kurulu Üyesi ve Latife Hanım Köşkü Müdürü Ahmet Gürel’in Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde açtığı, ‘Atatürk Aramızda’ konulu fotoğraf sergisini ziyaret etti.

Onur Kurulu Başkanı Pınar Pekak, Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak ile görüşerek, kendilerine otobüs tahsis edilmesi talebinde bulundu. Onun talebi, Konak Belediyesi tarafından kabul gördü.

Okulun paydos saatinde okula gelen otobüs, onur kurulu üyelerini sergi salonuna taşıdı.
Atatürk’ün hiçbir yerde yayımlanmamış fotoğraflarının da bulunduğu sergiye hayran kalan öğrenciler, sergiyi hazırlayan Ahmet Gürel’e, sergiyi görmelerine fırsat yaratan Ege Üniversitesine, otobüs gönderen Konak Belediyesi’ne ve sergiyi gezmelerine olur veren Namık Kemal Lisesi Müdürü Reha Karasu’ya teşekkür ettiler.

Geçen yıl yine aynı salonda ‘’Cumhuriyet ve Kazanımları’’ adıyla açılan fotoğraf sergisinde yayımlanan fotoğraflar, Ege Üniversitesi tarafından kitap haline getirilerek, serginin son günü ziyaretçilere dağıtıldı.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz da sergiyi ziyaret etti. Ahmet Gürel, sergide yayımlanan fotoğraflardaki kişileri isimleriyle ve her fotoğrafı öyküleriyle birlikte kitap haline getirilmesi sözünü rektörden aldı.







Haber ve fotoğraf : Osman Gazi OKTAY

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)