Daha iyi seks için antrenman



Genel Bakış

Kadınlar bir erkekte arzuladıkları nitelikleri her sıraladıklarında, özgüven hep en başta yer alır. Spor salonuna giden bir erkek olarak, fiziğinizi iyileştirmenin kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacağını ve kadınları cezbeden kendine güveni bir şekilde yansıtacağını, ancak sizi bu noktaya sadece sıradan ağırlık çalışmalarının getirmeyeceğini zaten biliyorsunuz.. İşte size kızları heyecanlandıracak ve memnun edecek bir vücudu nasıl geliştireceğinize ilişkin ipuçları. En iyisi de, sonuçları sadece dört haftalık bir yatırımın ardından alacak olmanız.

Bu Çalışma nasıl yapılır?

Antrenmanlar arasında birer gün dinlenerek, baştan sona tüm antrenmanı haftada 3 defa gerçekleştirin.

Setler arasında sadece gerektikçe dinlenin. Önerilen kondisyon çalışma programlarını her antrenmanın sonunda veya aradaki günlerde gerçekleştirebilirsiniz.

Göreceğiniz sayı ve harf kombinasyonları (örneğin 1A ve 1B), egzersizlerin bir grup olarak gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtir. İlk egzersizden bir set yapın, belirtilen süre boyunca dinlenin ve sonra, gruptaki bir sonraki egzersizden bir set yapın. Her egzersizi, tüm setlerinizi tamamlayana dek tekrarlayın ve ardından bir sonraki gruba geçin.

Evre: Her egzersizden 1 seti, aralarda dinlenmeden art arda grup halinde yapın. Bu egzersizler tamamlandığında, evreyi tekrarlayın - her birinden 1 seti, aralarda dinlenmeden yapın. Belirlenmiş toplam set sayısını gerçekleştirene dek devam edin.

Güç: Egzersizin tüm setlerini, aralardaki molalarla aynı anda tamamlayın. Ardından, bir sonraki egzersize geçin.

Süper set: Aralarda mola vermeden art arda (bir evre gibi) yapılan iki hareket.

Listeyi bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)