Bölücülüğe destek verirseniz siyasi parti olma vasfınız ortadan kalkar



Şahin’den parti kapatma iması

AKP’li Şahin, HDP’den terörle arasına mesafe koymasını isteyerek, “Bölücülüğe destek verirseniz siyasi parti olma vasfınız ortadan kalkar, bu düzen sizi sırtında taşıyamayabilir” dedi
Şahin’den parti kapatma iması

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük’te yaptığı açıklamada, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a “aba altından sopa” gösterdi. Siyasi partilerin düşüncelerini, programlarını sadece siyasi yolla hayata geçirmenin mücadelesi içinde olması gerektiğini belirten Şahin, şöyle dedi:

Kıymetini bilin

“Cizre, Şırnak, Diyarbakır’da terör örgütü güya ’özyönetim’kurma adına sokakları işgal ediyor, hendekler kazıyor. HDP yöneticilerinin başta Demirtaş’ın açıklamaları başka bir demokratik ülkede yapılmış olsa o siyasi parti hakkında derhal kapatılma davası açılır ve kapatılırdı. Demirtaş’a ve HDP yöneticilerine sesleniyorum. Demokratik düzenin kıymetini bilin. Ttercihinizi yapın. Terör mü, siyaset mi? ’Ben bu ’öz yönetimi’gerçekleştirmek için yola çıktım, bir parti olarak bunu parlamentoda gerçekleştiremiyorum’düşüncesiyle gidip teröre destek verirseniz, siyasi parti olma vasfınız kendiliğinden ortadan kalkar.”

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)