Dicaprio seksi kadınlar ile birlikte




Leonardo Dicaprio'nun seksi kadınları

DiCaprio’nun melekleri!

Yeni filmi Diriliş ile ilk Oscarı’na koşan Leonardo DiCaprio, saplantılı bir biçimde Victoria’s Secret modelleriyle aşk yaşayıp romantizmin doruklarına çıkıyor...

13 yaşındayken ‘This Boy’s Life’ filmi seçmeleri sırasında Robert De Niro’nun keşfettiği DiCaprio, manken sevgili geleneğine 1994’te Victoria’s Secret modeli ve Vogue kapak kızı Bridget Hall’la başladı. Henüz ikisi de 20’li yaşlara gelmemiş iki New Yorklu çılgındı.. Yedi aylık birliktelikten sonra Leonardo model sevdasında hız kesmedi..

NAOMİ CAMPBELL / 1995
Kimya tutmadı

1995’te DiCaprio’nun posterleri birçok genç kızın odasının duvarlarını süslüyordu..

Leo şöhret basamaklarını kararlı adımlarla tırmanırken Victoria’s Secret’ın efsane isimlerinden Naomi Campbell ile flört etmeye başladı.. Ama Naomi ile Leo’nun kimyaları aşkta değil arkadaşlıkta tuttu.. İkili bugün de yakın arkadaş.

KRİSTEN ZANG / 1996
İlk uzun ilişki

Leonardo ilk ciddi ilişkisini model Kristen Zang ile yaşadı. Aşkları iki yıl sürdü. Titanic’in çekimleri sırasında setin romantik atmosferinden etkilenen Leo, Zang için “Onu görmek için çekimlerin bitmesini bekleyemiyorum” demişti..

CLAİRE DANES / 1997
Çılgın Romeo

Zang’tan ayrılan Leo’nun hayatına Romeo ve Juliet filmindeki rol arkadaşı Claire Danes girdi. Leo, Romeo’yu, Danes de Juliet’i gerçek hayata uyarlamıştı.. İkili ilişkilerini hep inkar etti.. Danes’in “Leonardo olgunlaşmamış bir erkek” açıklaması ipleri kopardı.

HELENA CHRİSTENSEN
Titanic ile titreyen gönül bağları

1997 sonlarında Leo’nun “Helena Christensen” dönemi Titanic’in vizyona girmesi ile başladı ve sadece birkaç ay sürdü. Christensen Leo’nun 3’ncü Victoria’s Secret modeliydi.

EVA HERZİGOVA
Romantizm dorukta

1998’de Demir Maskeli Adam filminin Paris’teki galasında Eva Herzigova ile tanıştı ve 2 ay flört etti. Eva Leo’nun 4. meleği oldu.

GİSELE BÜNDCHEN / 2000
Milenyuma Gisele ile girdi

DiCaprio milenyuma Gisele Bündchen ile birlikte girdi. 2002’de ilk ayrılıklarını yaşayan ikili, beş yıllık birliktelikleri sırasında 3 kez ilişkilerine ara verdi. Çiftin evlenmelerine kesin gözüyle bakılıyordu, ama Leo’nun çapkınlıkları ilişkiyi bitirdi...


BAR RAFAELİ / 2005
Gelmiş geçmiş en büyük aşkı!

Bündchen’dan ayrılıktan bir ay sonra Las Vegas’ta U2’nun partisinde, 19 yaşındaki İsrailli güzel Bar Refaeli’yle tanıştı. O yaz Leonardo tatilini İsrail’de geçirdi. Bu aşk 6 yıl sürdü ve Leonardo’nun en uzun ikinci ilişkisi olarak kayıtlara girdi. Katolik olan DiCaprio’nun sevgilisi ile evlenebilmek için din değiştirmeye çalıştığı da magazin basınında manşetlere taşınmıştı.

ERİN HEATHERTON / 2012
Muhteşem Gatsby hızla aşık oldu..

Muhteşem Gatsby filmi çekilirken Leo, Amerikalı Victoria’s Secret modeli Erin Heatherton’a bir anda gönlünü kaptırdı.. İkili, 10 ay sonra yollarını ayırdı.

TONİ GARRN / 2013
İdeal DiCaprio kadını

Leo, Alman model Toni Garrn’ın kalbini 2013’te çaldı.. Ama çok sık kavga ettiler ve Aralık 2014’te ayrıldılar. Leo ayrıldıkları gece Florida’daki bir gece kulübünden 20 kızla paparazzilere yakalandı..

SIR SEVGİLİ RİHANNA... / 2015

DiCaprio’nun sarışın saplantısını yıkan kadın Rihanna. Şimdiye kadar ilişkilerini ilan edecek herhangi bir görüntü vermeyen ikilinin hâlâ sevgili olup olmadıkları gizemini koruyor. Diriliş filminin galası için Paris’te bulunan aktörün, Rihanna ile bir gece kulübünde yakınlaştığı söylendi.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)