Türk Telekom'un Hazineye Verdiği Zarar


TTNET ve AVEA Markalarının bir gecede yok edilmesi ve Türk Telekom Markasının arkasına saklanmasının ile %45 Hazine ve Halka arz edilmiş hisselere verilen zarar!!!

Arkadaş yıllardır internet kullanıyoruz ama ortada birkaç yıl öncesine kadar ttnet diye bir şirket vardı, oda ne isterse o şekilde yapar bizde çok afedersiniz ancak seve seve kabul ederdik, borç öderdik tekrar gelirdi, itiraz ederdik takan olmazdı vs. vs. sabaha kadar saysak, saya saya saymakla bitmez!

Birkaç yıl önce birkaç şirket türedi önce zannettik ki bayi, sonra fark ettikti yeni bir internet service provider yani türkçesi internet servis sağlayıcı Bilgi Telbolojileri diye bir kurum var belirli teminatlar vs. vererek, gerekli teknik ekipmanları temin ederek lisans alıyorlar, çok ağır şartları vardır sanırım.

Neyse arkadaşlar konumuza dönelim artık, bu yeni ISS ler piyasaya çıktıkça ttnet gibi şirketler kendini düzeltir diye ümit ettik bekledik ama tam aksine azdı, aza aza ne oldu yok oldu marka kalitesi yerlerde gezdikçe bunlarda mecbur kaldı çocuğun dahi bir zamanlar internetin ne olduğunu bilmezken ttnet dediği, internet değilde ttnet bağlatmaya gidiyorum diyen milyonlarca insanın tanıdığı bildiği markayı bir gecede silerek yıllar boyunca hepimizin parasıyla büyüyen şirket ırkımızın adını taşıyan türk telekom markasının arkasına saklanmaya karar verildi.Tamam verdiniz karar da kime sordunuz? Sizin dışınızdaki %45 Hazine Payına sordunuz mu? Kim karar verdi? Halka arz edilen o kadar kişiye sordunuz mu? 3 ay önceki AVEA ve TTNET markalarının değeri neydi? Karşılığını hazineye ödedinizmi? Hazineye verilen zarar Türk Milletinin zararıdır, yokmu? bir dava açacak vatan evladı daha!

Şimdi ne oldu? Ne değişti? Şirketler dahi kapanmadı markayı kapattılar. Şİmdi çalışanlar aynı (kimsenin ekmeğiyle oynamak istemeyiz) alt yapı aynı, şirket aynı, sahip aynı, ne değişti arkadaşım, söylermisiniz ne değiştide milyonlarca TL parayı saçtınız ortaya reklamlarınızdan artık nefret ediyoruz, Türk telekom markasından nefret edeceğiz artık, Türk adını taşımamış olsaydı çoktannn nefret etmiştik.

Şimdi alt yapı deyince bu alt yapı içinde ayrıca kısa şekilde değinmek isterim, alt yapı hani yukarıda demiştim ya bizim vergilerimiz ile kurulan alt yapı ile diye, Alt yapının sadece kablo değeri milyar dolar ları bulmaktadır, Türk Telekom ilk özelleştirildiğinde bu uyanıklar alt yapı için şerh koyarak sözleşme imzalar, sağolsun bir tane adam gibi adam eski Telekom çalışanı Karadenizli dava açar dava 5 yıl boyunca görülmezden gelinir savcılar hareket etmez ( para gücü var arkadaşım kolay mı öyle dava açmak bu şirkete ) bu bizim karadenizli yiğit sayesesinde 2010 yılında mecbur kalan Türk Telekom yeni bir sözleşme imzalar bu defa şerhsiz bu sözleşmeye göre alt yapıyı Türk Telekom 2020 li yıllarda tekrar iletişim kurumana teslim etmek zorundadır.

Şimdi soruyorum ucuz ucuz satın alınan Türk Telekom 'un markasının Türk Milletinin adını taşıdığı için satılması uygunmudur?

Sadece kablo değerinin Milyarlarca dolar ettiği bu alt yapıyada gözünü diken Türk Telekom sahiplerinin Ürdünlü ..... herneyse Türkiyedeki Türklerin parasını yıllarca sömürdüğü, sömüreceği yetmezmiş gibi alt yapıya da gözünü dikmiş olması doğrumudur?

Bizim paralarımız ile alt yapı sahibi olan, kaynak: btk veri raporuları sadece 2014 geliri 25 Milyar TL olan bu şirketin bu şekilde davranması dedelerimizin, bizlerin ve çocuklarımızın vergileri ile büyüyen bu şirketin Türk Halkına iadesi için hep birlikte hareket edelim ve bunlardan aldığımız hizmetleri kapatalım. Şirketin değeri düşşün ki 2020 'de ülkemiz tekrar satın alacağı zaman yine bizlerin cebinden çıkan parayla milyarlarca dolar para kazanmasınlar.

Türk Telekom satılırken tek başına satılmadı arkadaşlar, 10 civarında şirket ile birlikte satıldı, bunların içinde en büyüklerden AVEA için de daha sonraki yazımızda değineceğim.

Diğer servis sağlayıcılarda aynı alt yapıyı kullanıyor, mecburi olarak alt yapıyı kullandırmak zorundadır, Türk Telekom Allah 'tan bu koruma altında..

Haydi uyan Türk Milleti

Vatan Evladı
vatanevladi@gmail.com

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)