PES 2017 versiyonu yepyeni özellikleri ile geliyor


Konami tarafından üretimi yapılan ve oyun severler ile buluşturan PES futbol oyununun 2017 versiyonu önümüzdeki günlerde kullanıcılar ile buluşacak.

Konami tarafından oyunda pek çok geliştirmenin ve iyileştirmenin yapıldığı belirtilirken çok daha iyi bir oyun deneyimi oyun severlere sunulacak. Futbol oyunları konusunda en çok tercih edilen oyunlardan birisi olan PES, 2017 versiyonu ile birlikte çok daha farklı ve gerçekçi.

Özel Stiller Ve Ayarlamalar Geliyor

Maç sırasında takımların tam olarak kontrolünün sağlanması adına ek özellikler oyunu eklenirken defans yada hücum kontrolü ile birlikte oyun skoruna ona göre kişiler takımı ayarlayabilecek. Oyuncuların daha da özelleştirildiği oyunda her oyuncunun kendine has top tutma ya da top sürme gibi yetenekleri görülecek.

Kaleciler Yetenekli!

Önceki versiyonlara göre kalecilerin daha çevik ve hareketli olacağı belirtilirken, kaleciler artık kalede güven verecek. Köşe vuruşu gibi duran toplarda ise takımın nasıl davranması gerektiğini belirleyebilecek oyun severler böylece daha iyi bir savunma yapabilecek. PES 2017 ile birlikte pek çok farklı özelliği kullanıcılara sunulacak olması oyun için şimdiden daha fazla ilginin olmasını sağlarken önümüzdeki günlerde yapılacak resmi tanıtım ile birlikte oyun raflardaki yerini alacak.

Farklı Platformlarda Oynanacak!

Sadece bilgisayarlar için değil PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One versiyonları için de yeni oyun versiyonları hazırlanmış durumda. Bu bakımdan tüm oyun platformlarında oynanabilecek PES 2017 bu yazın en çok konuşulan oyunları arasında yer alacak

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)