'Donald Trump' Kavgası Ünlü Oyuncuların Arasını Açtı


ABD'de yaşanan başkanlık seçim tartışmaları Antalya Film Festivali'ne de sıçradı. Festival için Antalya'ya gelen Andie MacDowell ile Esai Morales ödül töreni öncesi Hillary Clinton ile Donald Trump arasındaki başkanlık yarışı nedeniyle tartıştı.

Sözcü'den Edda Sönmez'in haberine göre;Kalabalık bir ekiple öğle yemeği yendiği sırada konu siyasete gelince iki ünlü oyuncu arasında gergin anlar yaşandı. Hillary Clinton'ı destekleyen MacDowell düşüncelerini masadakilerle paylaşırken, Morales ise tepki gösterdi. Ünlü ikili seslerini yükseltince tartışma büyüdü.

SİNİRDEN BİLGİSAYARINI PARÇALADI

Gergin sohbet öyle bir noktaya geldi ki Esai Morales, öfkesini önünde duran dizüstü bilgisayardan çıkardı. Andie MacDowell ise tartışma sırasında sakinliğini koruyup, olay büyümesin diye masadan kalktı. Bilgisayarı masaya sert bir şekilde vuran Morales'i, yanındaki korumaları zor sakinleştirdi. Sakinliğini koruyan Andie MacDowell, çantasını alarak mekanı terk etti.

İÇTEN PAZARLIKLI

Esai Morales, tartışma sonrası yaptığı açıklamada, 'Hillary Clinton içten pazarlıklı ve tehlikeli, Donald Trump ise kinci ve egosu yüksek ama içinde barındığı saflığı seviyorum' açıklamasını yaptı. magazin haber

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)