II. Karayolları, Köprüler ve Tüneller Fuarı


II. Karayolları, Köprüler ve Tüneller Fuarımız, 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara Congresium Fuar Merkezi’nde organize ediyoruz. Fuarımızı; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yolları Türk Milli Komitesi bünyesinde gerçekleştirmenin heyecanını sizlerle paylaşıyoruz. 2016 yılı organizasyonumuzda olduğu gibi 2017 yılı organizasyonumuzda da Müteahhitler Locası olacak ayrıca bu yıl sadece Müteahhitler değil Belediyeler Locası da organize edilecektir. Katılımcı olarak stand alan firmalarımızla, locaya katılımcı müteahhit firmaların satın alma müdürleriyle B2B görüşmeleri yapabilecekler.

Geçtiğimiz organizasyonda; Amasya, Ankara, Isparta, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Sivas, Uşak, Şanlıurfa, Yozgat … Belediyelerinden ve Devlet Su İşleri’nden yetkililer fuarımızı ziyarete eden kurumlar arasındaydı.

2016 yılı katılımcı listesini ekte bilgilerinize sunuyorum. Fuar sonuç raporuna linki tıklayarak ulaşabilirsiniz, http://www.road2tunnel.com/files/Road2Tunnel-Sonuc-Raporu.pdf

Detaylı bilgi ve güncel yerleşim planı için 0538 439 66 14 numaralı telefondan iletişim kurabilirsiniz.



Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)